Οι 5 πιο επικίνδυνες παραλίες στον κόσμο (εικόνες)

Έχουμε θαυμάσει πανέμορφες παραλίες και καθαρές που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο..

Υπάρχουν όμως και ακτές που φιλοξενούν εκτός από απλές μολύνσεις, καρχαρίες, μέδουσες καθώς και πυρηνικά απόβλητα κάνοντας τες από τις πιο επικίνδυνες παραλίες του κόσμου..

 

 

1. Ατόλη του Μπικίνι στα Νησιά Μάρσαλ

Σε αυτό το νησί στον νότιο Ειρηνικό, γίνονταν δοκιμές πυρηνικών όπλων τις δεκαετίες 1940 και 1950. λόγω της επικίνδυνης ακτινοβολίας τα νερά είναι γεμάτα καρχαρίες που κάνουν ξαφνικές επιθέσεις. Το νησί έχει χαρακτηριστει ασφαλές όμως τα τρόφιμα που βγάζει θεωρούνται επικίνδυνα.

επικίνδυνες παραλίες

2. Παραλία Χανακαπιάι στη Χαβάη

Μπορεί η Χαβάη αλλά και η συγκεκριμένη παραλία να είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, όμως η ασφάλεια είναι μηδενική. Δημιουργούνται τεράστια κύματα που έχουν στοιχίσει τις ζωές πολλών ανθρώπων και δεν έχεις ασφάλεια ούτε στα ρηχά να κολυμπήσεις. Αν το κύμα σε τραβήξει στα βαθιά οι πιθανότητες να τα καταφέρεις είναι μηδαμινές.

επικίνδυνες παραλίες

3. Brevard Beaches στη Φλόριντα

Οι περισσότερες παραλίες στη Φλόριντα έχουν μολυσμένα νερά αλλά δεν είναι το μόνο που τις καθιστά επικίνδυνες. Οι επιθέσεις καρχαριών που έχουν καταγραφεί σε αυτό το μέρος είναι οι περισσότερες σε ολόκληρο τον κόσμο.

επικίνδυνες παραλίες

4.Marina Beach στο Τσενάι της Ινδίας

Μολυσμένη και βρόμικη παραλία που είναι ένα σκαλοπάτι πριν γίνει χωματερή. Μπορεί οι αρρώστιες να καραδοκούν αυτό όμως δεν πτοεί τους κατοίκους που κάθε σαββατοκύριακο την γεμίζουν

επικίνδυνες παραλίες

5. Κουίνσλαντ στην Αυστραλία.

Εκτός από τις επιθέσεις καρχαριών σε αυτή την ακτή υπάρχει και ένα είδος μέδουσας με την ονομασία “bluebottle” τα οποία είναι τοξικά και πολλές φορές θανατηφόρα..

επικίνδυνες παραλίες

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!