Γυάλινη γέφυρα σε ύψος 1180 μέτρων προκαλεί πανικό με εφέ ραγίσματος!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν υψοφοβία και δεν θα πατούσαν για κανένα λόγο σε γέφυρα που βρίσκεται σε βουνό. Πόσο μάλλον αν ήταν μια γυάλινη γέφυρα και όχι μια γερή ξύλινη.

Πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι όμως το να βλέπεις τα πάντα κάτω από τα πόδια σου, ενώ βρίσκεσαι 1180 μέτρα πάνω από την γη;

Σίγουρα η αίσθηση είναι πολύ περίεργη και πολλοί ζαλίζονται και μόνο που το κάνουν εικόνα. Υπάρχει όμως και κόσμος που ταξιδεύει στην άλλη άκρη για να βιώσει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Αυτό που έπαθε όμως ένας ξεναγός στην Κίνα δεν θα ήθελε να το πάθει κανείς σε ένα τέτοιο ψηλό σημείο! Δες ακόμη πως τοποθέτησαν μέσα σε 43 ώρες νέα γέφυρα στο Πεκίνο!

 

Η χειρότερη φάρσα: Έβαλαν εφέ ραγίσματος σε γυάλινη γέφυρα στην Κίνα!

gualini gefura efe

Το σκηνικό αυτό συνέβη στο βουνό Taihang, που βρίσκεται στην κινεζική επαρχία Χεμπέι. Στην ουσία οι κατασκευαστές αυτής της πρωτότυπης γέφυρας – διαδρόμου ήθελαν να κάνουν όσο γίνεται πιο ξεχωριστή την εμπειρία των τουριστών και έτσι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν γυαλί αντί για ξύλο.

Δεν έμειναν μόνο εκεί όμως, μιας και χρησιμοποίησαν ένα κάπως παράξενο εφέ, χρησιμοποιώντας οθόνες στο πάτωμα οι οποίες με το που νιώθουν κάποιο βάρος επάνω τους δημιουργούν μία εικόνα η οποία μοιάζει σαν να έχει ραγίσει το γυαλί.

gialinos diadromos farsa

Και επειδή από μόνη της αυτή η εικόνα δεν έδειχνε και τόσο τρομακτική επέλεξαν να υπάρχουν και ήχοι σαν να σπάει κάτι, για να είναι πιο πειστικό.

Άλλοι βέβαια είπαν ότι αντί για οθόνες χρησιμοποιήθηκε ένα λεπτό κομμάτι σπασμένου γυαλιού ανάμεσα από δύο πιο χοντρά κομμάτια, ώστε να υπάρχει μια φυσική εικόνα και ήχος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατάφεραν να τρομάξουν αρκετό κόσμο και ιδίως έναν ξεναγό, ο οποίος έπεσε επάνω στον διάδρομο από τον τρόμο του και άρχισε να φωνάζει.

Είτε χαζή είτε πολύ έξυπνη αυτή η ιδέα, το βίντεο με τον ξεναγό έγινε viral και πλέον όλοι γνωρίζουν για την περιβόητη γέφυρα από γυαλί!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!