Γυναίκες κάνουν τατουάζ φακίδες στο όνομα της ομορφιάς!

Κάθε χρόνο όλο και κάτι περίεργο βγαίνει στην μόδα. Το κακό όμως είναι ότι η γυναίκες το ακολουθούν. Φέτος λοιπόν το νέο trend ομορφιάς που έκανε την εμφάνιση του είναι το τατουάζ φακίδες!

Είχαμε την νέα μόδα στις γυναίκες για καλοσχηματισμένους γλουτούς που σχολιάστηκε πολύ, μιας και αντί να προσπαθήσουν να το πετύχουν με την γυμναστική κατέφευγαν αρκετές στο μακιγιάζ και το contouring, τώρα από το μακιγιάζ θα περάσουμε στα tattoo προσώπου.

Σε άλλη περίπτωση θα σχολιάζονταν πολύ αρνητικά ένα τατουάζ στο πρόσωπο μιας γυναίκας, αλλά όχι και τώρα που όλα γίνονται στο όνομα της ομορφιάς. Αυτή η περίεργη είδηση μας άφησε με την απορία, για ποιον λόγο να κάνεις κανείς κάτι τέτοιο. Δες λοιπόν αυτή την νέα μόδα!

 

Το νέο trend ομορφιάς είναι το Τατουάζ φακίδες!

tattoo fakides

Αυτό το θέμα θα φανεί πολύ περίεργο σε όσες έχουν φακίδες από φυσικού τους, μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των γυναικών προσπαθεί να τις καλύψει με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Η συγκεκριμένη τεχνική λοιπόν ονομάζεται εναλλακτικά microblading και επί της ουσίας είναι μια αισθητική επέμβαση.

trend omorfias parakseni eidisi

Με αυτή την τεχνική τατουάζ μπορείς να ενισχύσεις τις φακίδες που έχεις ήδη στο πρόσωπο σου ή ακόμη και να δημιουργήσεις εικονικές από το πουθενά. Όπως και με κάθε νέο tattoo όμως, στην αρχή το χρώμα των φακίδων είναι αρκετά έντονο και σκούρο. Βέβαια, με την πάροδο του χρόνου το αποτέλεσμα μοιάζει πιο φυσικό.

perierges eidiseis aggouria.net

Η διαφορά από το πριν με το μετά όπως βλέπεις είναι τεράστια, αλλά εδώ έρχεται ένα εύλογο ερώτημα που ελπίζω να μην το σκέφτηκα μόνο εγώ. Για ποιον λόγο δεν ζωγράφιζαν τις κουκκίδες αυτές με ένα καφέ μολύβι πριν βγουν από το σπίτι;

Και πιο οικονομικός θα ήταν αυτός ο τρόπος και πιο ανώδυνος και εύκολος. Έχω να προτείνω και μολύβι στα κορίτσια. Με 7 δολάρια παραγγέλνετε το Topshop Freckle Pencil που είναι ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτόν τον λόγο και κάνετε καθημερινά όσες φακίδες θέλετε! Δες ακόμη γυναίκες που κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους για να φορούν πέδιλα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!