Γυναίκες κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους για να φορούν πέδιλα

Γυναίκες κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους και κάνουν πλαστικές για να φορέσουν τις γόβες των ονείρων τους

Με ταχύτατους ρυθμούς εξαπλώνεται μια νέα… μόδα στις πλαστικές επεμβάσεις. Όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στο χειρουργικό τραπέζι για να βελτιώσουν τη μορφή των δαχτύλων των ποδιών τους και να καταφέρουν να φορέσουν τις γόβες των ονείρων τους.

Γι’ αυτό και η επέμβαση λέγεται η «πλαστική της Σταχτοπούτας». Βέβαια, άλλες το κάνουν και για μπορέσουν να φορέσουν απλώς πέδιλα, διότι θεωρούν ότι δε δείχνουν ωραία. Η συγκεκριμένη μόδα γεννήθηκε στην Αμερική και τελευταία εξαπλώνεται με ταχύτητα και στην Ευρώπη, με πρώτη χώρα τη Μεγάλη Βρετανία. Όπως αναφέρει η Daily Mail, όλο και περισσότερες γυναίκες τη δοκιμάζουν, καθώς το νυστέρι «μπαίνει» στα κόκαλα και έτσι τα δάχτυλα μπορούν να κοντύνουν ή να επιμηκυνθούν, αν αφαιρεθούν κάλοι, αλλά και να γίνει λιποαναρρόφηση από τα μεγάλα δάχτυλα.

Η Πολίνα Καρλίκοβσκα ξόδεψε 5.637 ευρώ για να υποβληθεί στην συγκεκριμένη εγχείριση. «Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά πάντα μισούσα τα δάχτυλα των ποδιών μου και ντρεπόμουν να έχω τα πόδια μου γυμνά μπροστά σε κόσμο. Θεωρούσα ότι τα πόδια μου ήταν τεράστια και προσπαθούσα να τα στριμώξω σε παπούτσια δύο νούμερα μικρότερα. Τώρα πλέον μπορώ και φοράω γόβες όμως», λέει η ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Μπλάκπουλ.

Επιτυχημένη ήταν η πλαστική στην οποία υπεβλήθη και η Σόνια Φέργκιουσον. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και άλλες γυναίκες που παρότι έχουν κάνει την «πλαστική της Σταχτοπούτας» δεν είδαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ντανιέλ Σάντλερ παρότι ξάπλωσε δύο φορές στο χειρουργικό τραπέζι δε μπορεί να φορέσει ψηλά τακούνια ξανά. Μετά τις επεμβάσεις δε μπορεί να λυγίσει πια τα δάχτυλα της και έτσι είναι υποχρεωμένη, πέρα από όλη την ταλαιπωρία που υφίσταται, να φοράει μόνο φλατ παπούτσια. Η περίπτωση της δεν είναι η μοναδική, γι’ αυτό και οι ορθοπεδικοί χειρουργοί, πάντως, προειδοποιούν ότι οι κίνδυνοι για επιπλοκές στις επεμβάσεις στα δάχτυλα των ποδιών είναι ιδιαιτέρως αυξημένοι.

Αυτή η νέα τάση που διαδίδεται ραγδαία έχει τις ρίζες της στις γόβες στιλέτο, όπως εξηγεί ο ο Δρ. Τζέισον Χαργκρέιβ σύμβουλος ποδιατρικών επεμβάσεων στη Βρετανία,. «Είναι το πιο λαμπερό και επιθυμητό αξεσουάρ που μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη όσες γυναίκες δεν μπορούν να τις φορέσουν», δηλώνει.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Η Πολίνα Καρλίκοβσκα χαίρεται να φοράει γόβες πλέον.

κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους

Τα πόδια της πριν την πλαστική (επάνω) και αμέσως μετά (κάτω).

κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που ονειρευόταν.

κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους

 

Επιτυχημένη ήταν και η επέμβαση της Σόνια Φέργκιουσον, η οποία αφαίρεσε κάλους.

κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους

Το πριν (πάνω) και το μετά (κάτω).

κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους

Άτυχη στάθηκε η Ντανιέλ Σάντλερ, η οποία έκανε δύο επεμβάσεις, χωρίς επιτυχία όμως.

κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους  κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών τους

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!