Δες γιατί οι έξυπνοι πίνουν περισσότερο!

Πίνεις πολύ και μετά επειδή νιώθεις χάλια κατηγορείς τον εαυτό σου, που δεν σταμάτησες όταν έπρεπε; Δες εδώ γιατί το μόνο που φταίει είναι η εξυπνάδα σου!

Ναι και όμως δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, για να δικαιολογήσω τα τσίπουρα που πίνω μέχρι τελικής πτώσης, πρόσφατες έρευνες εμμέσως πλην σαφώς φτάσανε σε αυτό το συμπέρασμα.

Η τελευταία έρευνα έγινε από το Savanna-IQ Interaction Hypothesis και τον ψυχολόγο Satoshi Kanazawa, ο οποίος προσπάθησε να αποδείξει ότι οι συχνοί χρήστες του αλκοόλ προσαρμόζονται με βάση την εξέλιξη που υπάρχει γύρω τους.

Στην ουσία η νοημοσύνη του ανθρώπου εξελίσσετε όσο προκύπτουν περισσότερα προβλήματα στη ζωή του, ούτως ώστε να μπορέσει να τα λύσει.

alkool-exipnos-aggouria,net

Και κάπου εδώ μπαίνει και το αλκοόλ στο θέμα μας. Όταν έχεις προβλήματα τι κάνεις;; Άσε απαντάω εγώ, όπως λέει και το παλιό άσμα “Πίνω για να ξεχνώ τον πόνο”.

Αφού η νοημοσύνη εξελίσσετε λόγω των προβλημάτων και όταν έχουμε προβλήματα πίνουμε, άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όποιος πίνει πολύ αλκοόλ έχει και αυξημένη νοημοσύνη. Απλό;

Επίσης, για να το κάνουμε και πιο συγκεκριμένο μια άλλη μελέτη ανακάλυψε πως οι έξυπνοι άνθρωποι δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στο κρασί.

Είχε γίνει μια σύγκριση στο I.Q. 1.800 ανδρών αλλά και στις συνήθειες που έχουν κατά την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, από το 1950 μέχρι και το 1990. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Βρέθηκε μεγάλη συσχέτιση μεταξύ της υψηλής νοημοσύνης κυρίως στην αρχή της ενηλικίωσης αλλά και της μεγάλης προτίμησης που δείχνουν στο κρασί και όχι στην μπύρα για τα επόμενα χρόνια της ζωής τους.

Τις απαντήσεις μας τις δώσανε οι ερευνητές του London School of Economics βασιζόμενοι βέβαια στους Βρετανούς. 

Η έρευνα έδειξε κυρίως για τις γυναίκες, ότι εκείνες που είχαν σπουδάσει είχαν 86% περισσότερες πιθανότητες από εκείνες που δεν είχαν τελειώσει καν το λύκειο, να πίνουν αλκοόλ τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Τέλος, το ίδιο ισχύει και για τους Αμερικάνους όπου το 68,4% όσων έχουν αποφοιτήσει από κάποιο πανεπιστήμιο δηλώνουν ότι είναι συχνοί χρήστες οινοπνευματωδών ποτών, σε αντίθεση με το 35,2% των ενηλίκων που δεν έχουν πάει καν λύκειο.

souromenos-methismenos-aggouria.net

Άρα μόλις βρήκες την καλύτερη δικαιολογία για να πίνεις, η οποία έχει και επιστημονική βάση. Τώρα αν δεν σε συμφέρει το κρασί, επειδή είμαστε και Έλληνες πες ότι είναι το ίδιο και το τσίπουρο. Από σταφύλια είναι και τα δύο μωρέ.

Άντε στην υγεία μας και καλά μυαλά!!

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!