Συγκλονιστικές φωτογραφίες από 38χρονο θύμα της σύφιλης!

Υπάρχουν αρκετά σεξoυαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα οποία είναι πολύ σοβαρά και μπορούν να αφήσουν για πάντα σημάδια. Κάποιοι λοιπόν το πληρώνουν πολύ ακριβά το seχ χωρίς προφυλάξεις και ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι και ένας 38χρονος, ο οποίος χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη, όταν άρχισε να νιώθει πόνους στο σώμα του και να εμφανίζονται σκληρά σημάδια σαν πληγές που έχουν πιάσει κακάδι.

Αυτά τα σημάδια όμως, ξεκίνησαν να εμφανίζονται σαν απλά εξογκώματα, τα οποία δεν τον ενοχλούσαν καθόλου, ενώ δύο εβδομάδες μετά άρχισε να τρέχει πύον από μέσα τους. Αυτή τη μόλυνση όπως είπαν οι γιατροί μπορεί να την έπαθε μήνες ή ακόμη και χρόνια πριν και απλά να έφτασαν τα σημάδια να είναι τόσο ορατά και αποκρουστικά τώρα.

 

Τα σημάδια που έχει ένα θύμα της σύφιλης

simadia sifili

Αυτές οι φωτογραφίες δόθηκαν στο ιατρικό περιοδικό The Lancet, από το νοσηλευτικό προσωπικό της Κίνας, ώστε να προειδοποιήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο για το ποια είναι τα αποτελέσματα όταν κάνεις seχ χωρίς προφυλάξεις.

Ο 38χρονος λοιπόν, πήγε στο καλύτερο νοσοκομείο της Κίνας, το οποίο είναι το Medical University που βρίσκεται στην πόλη Σενγιάνγκ και δήλωσε πως ζούσε με αυτούς τους πόνους έναν ολόκληρο μήνα. Ο πόνος όμως δεν ήταν μόνο στο στήθος και γενικότερα τον κορμό του, αλλά και στα πόδια και το πρόσωπο του.

simptomata sifilis

Εκεί διέγνωσαν πως έχει μια σπάνια πάθηση του δέρματος, την γαγγραινώδης πυοδερμία, η οποία προκαλεί επώδυνες πληγές σε όλο το σώμα. Μετά από μία εβδομάδα όμως που ήταν στο νοσοκομείο για θεραπεία, ανέβασε πυρετό και έπειτα από επανεξέταση διαπίστωσαν πως είχε κακοήθη σύφιλη.

simadia soma

Τότε ήταν που αποκάλυψε στους γιατρούς ότι μέσα σε έναν χρόνο είχε κάνει seχ με 4 γυναίκες χωρίς να πάρει προφυλάξεις. Το ανακάλυψαν σχετικά σύντομα, αλλά τα σημάδια δεν θα φύγουν ποτέ.

Όλο και περισσότερα είναι τα κρούσματα της σύφιλης, οπότε φροντίστε τουλάχιστον να παίρνετε προφυλάξεις, για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας και μετά την πράξη!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!