Καταγράφηκε “φόνος” στο Google Street View!

Ένας φόνος που συνέβη στο Εδιμβούργο τον Αύγουστο του 2012 καταγράφηκε στις κάμερες του Google Street View!

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ένας άνδρας βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, ενώ από πάνω του στέκεται ο “δράστης”, κρατώντας στο δεξί του χέρι το “όπλο του εγκλήματος”.

-“Όταν είδα το αυτοκίνητο της Google να πλησιάζει, συνειδητοποίησα ότι θα έπρεπε να κάνει το γύρο του τετραγώνου για να περάσει από δίπλα μου, άρα είχα ένα λεπτό για να σκηνοθετήσω το έγκλημα”, ανέφερε στους αστυνομικούς ο “δράστης”.

Ο Νταν Τόμσον, 56 ετών, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στην περιοχή, βρέθηκε απολογούμενος στην αστυνομία, μετά την αναφορά ενός χρήστη για την εικόνα. Αυτός και ο Γκάρι Κερ (το “θύμα”), σκέφτηκαν να σκηνοθετήσουν μία σκηνή φόνου ώστε αυτή να καταγραφεί από το όχημα του Google Street View, όμως το γέλιο του βγήκε ξινό, καθώς τον Αύγουστο του 2013 ανώνυμος χρήστης υπέβαλλε παράπονα για την εικόνα.

-“Έτρεξα μέσα στο συνεργείο, πήρα στα χέρια μου ένα στυλιάρι, και ο Γκάρι ξάπλωσε στο έδαφος σαν να τον είχα χτυπήσει”.

-“Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι ποιοτικότερο από το να ξεγυμνωθούμε στο Google Street View όπως κάνουν όλοι”

Έτσι, ένα χρόνο μετά το σκηνοθετημένο φόνο, όταν η αστυνομία τους επισκέφθηκε για να διερευνήσει το “έγκλημα” βρέθηκαν προ απροόπτου, καθώς… είχαν ξεχάσει τη “φάρσα” τους. Ευτυχώς πάντως και για τους δύο, δεν τους ασκήθηκε κάποια δίωξη, σίγουρα όμως στο μέλλον θα είναι πιο προσεκτικοί, ειδικά μετά τις έντονες συστάσεις που τους έγιναν.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!