Η Φλόριντα επιτρέπει την διανομή Σατανικού σχολικού υλικού!

Ανακοινώθηκε ότι θα μοιράζονται φυλλάδια σχετικά με το σατανισμό, στους μαθητές των σχολείων της Φλόριντα, μετά από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των σχολείων ότι επιτρέπουν την διανομή των θρησκευτικών φυλλαδίων.

Μεταξύ αυτών των φυλλαδίων που έχουν οριστεί να διανέμονται ελεύθερα στα σχολεία βρίσκεται υλικό για τη φιλοσοφία και για την πρακτική του σατανισμού. Επίσης, η συγκεκριμένη αίρεση μιλάει στα παιδιά σχολικής ηλικίας, σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά που έχουν για να ακολουθήσουν τα δικά τους πιστεύω και να επιλέξουν να ασκήσουν το σατανισμό, σύμφωνα μάλιστα με το επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσαν.

Και όλα αυτά ξεκίνησαν όταν πάρθηκε η απόφαση να αφήνουν κάθε θρησκευτικό και μη υλικό να παρέχεται σε όλα τα σχολεία.

Οι εκπρόσωποι του ναού του σατανισμού της Φλόριντα δήλωσαν ότι αν και δεν συμφωνούν με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να επιτρέπονται θρησκευτικά υλικά στον χώρο των σχολείων, θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν ότι ο πλουραλισμός δέχεται τον σεβασμό που του αρμόζει, κάθε φορά που η Εκκλησία παραβιάζεται.

sataniki eresi florida

Ο εκπρόσωπος τους, Lucien Greaves, δήλωσε ότι πιστεύουν ότι αυτό που είναι καθήκον τους να κάνουν είναι να διασφαλίσουν πως οι μαθητές του σήμερα θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές θρησκευτικές απόψεις, ώστε να μην παραμένουν αδρανείς, λόγω της θρησκευτικής προπαγάνδα που ζαλίζει τα αφτιά της νεολαίας.

Η συγκεκριμένη σατανική αίρεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από μία ανακοίνωση που έκανε, ότι πρόκειται να ανεγείρει ένα άγαλμα του Baphomet με επτά πόδια, ακριβώς δίπλα σε ένα μνημείο που υπάρχει για τις Δέκα Εντολές στην πολιτεία της Οκλαχόμας. Επιπλέον, θέλουν να φτιάξουν και ένα παρεκκλήσι στο Ντιτρόιτ προς τιμήν του.

eksofilo-satanistikou-ilikoysxoliko iliko aggouria.netsxoliko iliko

[adrotate banner=”12″]

Εδώ βλέπουμε ένα μικρό δείγμα από το υλικό που μοιράστηκε στους μαθητές, όπου στην αρχή έχουμε το έγχρωμο εξώφυλλο του υλικού τους, ενώ στο πρώτο φυλλάδιο ενώνοντας τις τελείες σχηματίζεται το σύμβολο του σατανισμού, ενώ στο δεύτερο προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την ημέρα του St. Patrick της Ιρλανδίας (η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές τους, αν όχι και η μεγαλύτερη).

Εσύ τι γνώμη έχεις για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Φλόριντα, σε βρίσκουν σύμφωνο;

>> Δες όλα τα άρθρα για τις Ειδήσεις – Κόσμος!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!