Εξερράγη πύραυλος της NASA μετά την απογείωση!

Έχεις την εντύπωση ότι στη NASA που είναι όλα τα μεγάλα μυαλά, δεν γίνονται λάθη; Κι όμως μόλις χθες έπεσε πύραυλος, ο οποίος εξερράγη μετά την απογείωση!

Στις 28 Οκτωβρίου λοιπόν στη Βιρτζίνια, μόλις έξι δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του εξερράγη ο (ευτυχώς) μη επανδρωμένος πύραυλος της NASA Antares, ο οποίος προοριζόταν να μεταφέρει φορτίο στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Αυτή στην ουσία ήταν η τρίτη εμπορική αποστολή ανεφοδιασμού που θα πραγματοποιούνταν από την Orbital Sciences. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς ή κάποιο θάνατο και όλο το προσωπικό είναι ασφαλές μετά από την έκρηξη.

[vimeo 110314782 w=600 h=341]

 

Οι αξιωματούχοι της NASA περιέγραψαν το γεγονός ως μια «καταστροφική ανωμαλία», αλλά δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την αιτία της έκρηξης αυτής. Επίσης, ανέφερε ότι η ομάδα της δεν παρατήρησε κάποια σημάδια που να την προειδοποιούν για αυτή την εξέλιξη, πριν από την εκτόξευση.

Το διαστημικό σκάφος Cygnus το οποίο βρισκόταν επάνω από τον πύραυλο μετέφερε 2290 κιλά φορτίο για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, συμπεριλαμβανομένου και του δορυφόρου Arkyd-3.

Η εκτόξευση κανονικά από ότι δηλώσαν, ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 27 Οκτωβρίου, αλλά έπρεπε να καθαριστεί την τελευταία στιγμή.

Τέλος, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στις 8:30 μ.μ. EDT, ούτως ώστε να συζητήσουν για τις πρώτες ενδείξεις της αποτυχημένης εκτόξευσης.

 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!