Επιστήμονες ανακάλυψαν πιο εξελιγμένο εξωγήινο πολιτισμό(;)

Πιστεύεις στους εξωγήινους; Οι αστρονόμοι σίγουρα ναι και ειδικά μετά από την τελευταία τους ανακάλυψη! Μια τεράστια εξωγήινη υπερκατασκευή φαίνεται ότι εντοπίστηκε σε αστρικό σύστημα, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον Γαλαξία μας.

Αυτή η δήλωση προήλθε από τους αστρονόμους του Διαστημικού Τηλεσκοπίου Κέπλερ, η οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει πιο εξελιγμένος εξωγήινος πολιτισμός σε σχέση με τον γήινο. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέισον Ράιτ, από το Penn State University μίλησε για ένα αρκετά περίεργο αστρικό σύστημα, το οποίο μοιάζει να περιέχει ένα σμήνος από τεράστιες και σύγχρονες κατασκευές.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=-4bqStT2kpI”]

Η δεύτερη δήλωση που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, προήλθε από την Ταμπέθα Μπογιατζιάν, του πανεπιστημίου Γιέηλ, η οποία δήλωσε πως δεν είχαν ξανά δει ποτέ στο παρελθόν κάτι παρόμοιο και ότι αρχικά πίστευαν ότι κάποιο λάθος είχε γίνει με τα δεδομένα που τους στέλνει ο υπολογιστής από το διαστημικό όχημα. Βέβαια, μετά από εκτενέστερο έλεγχο είδαν ότι δεν υπήρχε κανένα απολύτως λάθος.

 

Το τηλεσκοπικό κέντρο Kepler και το KIC 8462852

anakalipsi eksogiinos politismos

Η κωδική ονομασία αυτής της ανακάλυψης είναι KIC 8462852, ενώ το αστρικό σύστημα για το οποίο γίνεται λόγος, βρίσκεται ανάμεσα στους αστερισμούς «Κύκνος» και «Λύρα».

Η Μπογιατζιάν έχει αναλύσει όλες τις πιθανές εξηγήσεις σχετικά με αυτό το φαινόμενο, η μοναδική ερμηνεία όμως που φαίνεται πιο αληθοφανής έπειτα από τον εξωγήινο πολιτισμό και τις υπερκατασκευές τους, δίνεται βάσει φυσικών φαινομένων, είναι ότι ένα άλλο αστέρι έχει εγκλωβίσει στην τροχιά του έναν μεγάλο αριθμό από κομήτες, κοντά στο αστρικό σύστημα που μελετάται.

astriko sistima

Όσο τρελό και αν μας ακούγεται, οι επιστήμονες είναι σε διαδικασία να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία, για την θεωρεία τους. Είναι όντως απίθανο αυτό το σενάριο ή θα βρεθούμε μπροστά σε μια τεράστια και συγκλονιστική ανακάλυψη, που θα αλλάξει όλα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για τις εξελίξεις των ερευνών!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!