Έπεσαν από το μπαλκόνι και σκοτώθηκαν ενώ έκαναν S Ε Χ

Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος νεαρού ζευγαριού στο νότιο Λονδίνο. Πρόκειται για έναν 18χρονο και τη 19χρονη σύντροφό του, που έκαναν seχ στο μπαλκόνι διαμερίσματος στον 6ο όροφο κτιριακού συγκροτήατος πολυτελών κατοικιών στο νότιο Λονδίνο, όταν βρέθηκαν στο κενό, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα metro.co.uk.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είδε το ζευγάρι να κάνει μια πραγματικά επικίνδυνη κίνηση πριν πέσουν. «Προσπαθούσαν να κάνουν seχ στο μπαλκόνι, ο άντρας σήκωσε τη γυναίκα και προσπαθούσε να τη στερεώσει στο κάγκελο, ενώ συνέχιζε τη σεξοuαλική πράξη».

«Την ανέβασε στο κάγκελο και το ζευγάρι άρχισε να κινείται… μπρος-πίσω. Αυτό που έκαναν ήταν πραγματικά επικίνδυνο. Έχω δει αρκετούς ανθρώπους να κάνουν διάφορα πράγματα στο μπαλκόνι τους και υπέθεσα ότι αυτό θα συνέβαινε και τώρα και θα γυρνούσαν στο διαμέρισμα τους. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να τους δω να πέφτουν κάτω από τον έκτο όροφο. Εμείς απλά ουρλιάξαμε» σημείωσε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα είχε διοργανωθεί πάρτι στο οποίο εκείνη τη στιγμή παρευρίσκονταν ακόμη επτά άτομα. Οι μάρτυρες πρόσθεσαν πως αμέσως μετά το θόρυβο, εμφανίστηκαν έντρομοι στο μπαλκόνι οι φίλοι του ζευγαριού.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία για τις ταυτότητες των φοιτητών ενώ η έρευνα για τα ακριβή αίτια είναι σε εξέλιξη.

Τραγικός θάνατος ζευγαριού έπεσαν από το μπαλκόνι (2) Τραγικός θάνατος ζευγαριού έπεσαν από το μπαλκόνι (3) Τραγικός θάνατος ζευγαριού έπεσαν από το μπαλκόνι (1)

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!