Έλληνας “παντρεύτηκε” 12χρονη στην Νέα Υόρκη!

Πάντα σχολιάζουμε τις σχέσεις στις οποίες υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας, πόσο μάλλον αν μιλάμε για έναν γάμο όπου η νύφη είναι ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών. Θέλοντας και μη θα σχολιαστεί αυτό το γεγονός, όπως συνέβη και στην Νέα Υόρκη όπου προκλήθηκε σάλος με έντονες αντιδράσεις!

Σοκ λοιπόν προκάλεσε ο γάμος του Έλληνα-Χρύσανθου Πετσίλα, όταν εμφανίστηκε στην Times Square με την 12χρονη σύζυγο του με μια πανάκριβη Bentley, με σκοπό να κάνουν εκεί την φωτογράφιση για τον γάμο τους. Πως εξελίχθηκε όμως το όλο σκηνικό και ποιος ήταν ο “γαμπρός”;

 

Έλληνας “παντρεύτηκε” 12χρονη σοκάροντας τους πάντες στην Νέα Υόρκη!

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/KldFGgUTqKA”]

Μόλις κατέβηκε το “ζευγάρι” από το πολυτελές αυτοκίνητο δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες αντιδράσεις, μετά βέβαια από το σοκ που έπαθαν, τόσο οι Νεοϋορκέζοι όσο και οι τουρίστες που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο εν λόγω γαμπρός σύμφωνα με το newgreektv.com, είναι ο πρώην Διευθυντής του ΕΟΤ ΗΠΑ και Καναδά, Χρύσανθος Πετσίλας, ο οποίος είναι περίπου 65 χρονών.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=zLr8P434e0o”]

koinoniko pirama gamos aniliki

Προφανώς το θέαμα δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο, αλλά αυτό που εξόργισε αρκετούς και ήταν έτοιμοι να του επιτεθούν, ήταν η στιγμή όπου ο κ. Πετσίλας τους απάντησε πως έχει την συναίνεση της οικογένειάς της. Βέβαια, ευτυχώς για εκείνων υπήρχαν και κάποιοι πιο ψύχραιμοι οι οποίοι έσπευσαν να μπουν στην μέση.

Τι ήταν όμως όλο αυτό το σκηνικό; Στην ουσία ήταν ένα θεατρικό – κοινωνικό πείραμα που έστησαν, με σκοπό να στηλιτευθεί η νομοθεσία η οποία βρίσκεται σε ισχύ σε ορισμένες Πολιτείες της Αμερικής, κατά την οποία τα 12χρονα παιδιά μπορούν να παντρεύονται με ενήλικες με την προϋπόθεση να υπάρχει γονική συναίνεση.

Ο Έλληνας ομογενής δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με την αντίδραση του κόσμου, αλλά και που κατάφερε να συμμετάσχει σε αυτό το κοινωνικό πείραμα. Όσο για το συγκεκριμένο βίντεο, ήταν ιδέα του Κόμπι Πέρσιν, ο οποίος θέλησε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα λόγω του ότι κάθε μέρα 33.000 ανήλικα κορίτσια εξαναγκάζονται από τους γονείς τους να κάνουν παρόμοιους γάμους.

Το βίντεο ήταν τόσο δυνατό με αποτέλεσμα να μαζέψει 6 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες μόλις ημέρες και να γίνει viral.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!