6 Εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα που θα έρθουν σύντομα!

Η τεχνολογία αλλάζει διαρκώς και γίνεται όλο και καλύτερη, με αποτέλεσμα οι ειδικοί να είναι σε θέση να δημιουργούν νέα απίστευτα εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας όλο και μικρότερα και φυσικά πιο ισχυρά εξαρτήματα.

Αυτό με την σειρά του σημαίνει ότι υπάρχει μια τεράστια γκάμα από νέες συσκευές και υπηρεσίες, οι οποίες περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να γίνουν mainstream και να βγουν δυναμικά στην αγορά και γιατί όχι, να κατακτήσουν και μια θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα!

Ποια είναι όμως τα πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα, για τα οποία μας έχουν προετοιμάσει ότι θα έρθουν πολύ πιο σύντομα από ότι θα περιμέναμε;

 

Προϊόντα εξελιγμένης τεχνολογίας που αναμένουμε να έρθουν

 

Στρατιωτικοί εξωσκελετοί

exoskeletoi ekseligmeni texnologia

Οι Εξωσκελετοί είναι πολύ πιθανό να είναι το μέλλον του στρατού. Με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό οι στρατιώτες θα μπορούν να προστατεύονται από κάθε τύπο επίθεσης, ενώ επίσης θα αυξάνεται τόσο η δύναμη όσο και η αντοχή τους.

Υπάρχουν ήδη παρόμοιες τεθωρακισμένες στολές, οι οποίες όμως έχουν πολλή πιο απλή μορφή. Ακόμη εξελίσσουν την μορφή τους και το τελικό προϊόν θα είναι λογικά έτοιμο εντός επταετίας, όπως έχει διαρρεύσει από τους ειδικούς.

 

Super Maglev τραίνα

treno magnitikis aiorisis

Στην Ιαπωνία αλλά και την Κίνα υπάρχουν ήδη τραίνα μαγνητικής αιώρησης ή αλλιώς Maglev trains, τα οποία είναι σε θέση να πιάνουν ταχύτητες μέχρι και 386 χιλιόμετρα την ώρα.

Ωστόσο, γίνεται μια νέα έρευνα για τα Super Maglev τραίνα τα οποία θα κυκλοφορούν μέσα σε κλειστό τούνελ με κενό αέρους. Το ότι δεν θα υπάρχει αντίσταση από τον αέρα, αλλά φυσικά και αναταράξεις από τον άνεμο σημαίνει ότι τα τραίνα θα έχουν την δυνατότητα θεωρητικά να πηγαίνουν με περισσότερα από 1609 χιλιόμετρα την ώρα.

 

Βιονική Τεχνολογία

proionta vionikis texnologias

Η βιονική τεχνολογία μπορεί να μας φαντάζει με κάτι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπήρξε σημαντική εξέλιξη στον συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά την εφαρμογή της στο ανθρώπινο σώμα.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι στο εγγύς μέλλον θα μπορέσουν να αντικατασταθούν τα ανθρώπινα άκρα με πλήρως λειτουργικά μηχανικά μέρη, τα οποία θα ελέγχονται κανονικά από τον εγκέφαλο μας, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά σήματα.

 

3D Printed φαγητό

3d printers fagito

Κάποιες εταιρείες στο εξωτερικό χρησιμοποιούν ήδη 3D εκτυπωτές για την δημιουργία τροφίμων, οι οποίοι όμως έχουν την βασική τεχνολογία και δημιουργούν εξειδικευμένα κέικ και καινοτόμα προϊόντα, έπειτα από ειδική παραγγελία.

Ο στόχος των νέων εκτυπωτών θα είναι να μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και τα πιο περίπλοκα φαγητά, με πολύ περισσότερα συστατικά, σε ότι σχήμα και μέγεθος επιθυμούμε.

 

Ρούχα από νανοΐνες

proionta mellontos

Η διαφορά με τις νανο-ίνες είναι ότι θα μπορέσουν να δημιουργηθούν πιο ελαφριά και γερά ρούχα, τα οποία θα είναι εξίσου άνετα με αυτά που αγοράζουμε τώρα. Επιπλέον, το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι θα μπορούν να είναι πλήρως αδιάβροχα, μιας και ότι υγρό θα πέφτει επάνω τους απλά θα κυλάει χωρίς να ποτίζει το ρούχο.

 

Περιστρεφόμενα κτίρια

peristrefomena ktiria

Η τελευταία κατηγορία αφορά την αρχιτεκτονική η οποία δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από την τεχνολογία. Στο Ντουμπάι το οποίο είναι έτη φωτός πιο μπροστά από όλες τις χώρες, μιας και τα πάντα βασίζονται στην τεχνολογία, ήδη έχουν υποβληθεί σχέδια για να δημιουργηθεί ένας περιστρεφόμενος πύργος, ο οποίος θα φτάνει τα 304.8 μέτρα σε ύψος.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάθε όροφος να περιστρέφεται ανεξάρτητα, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχουν ανεμογεννήτριες που θα τροφοδοτούν ολόκληρο το κτήριο με ενέργεια.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!