Του έκανε φάρσα η κοπέλα του, αλλά στο τέλος την πάτησε!

Οι ViralBrothers έγιναν ευρέως γνωστοί πριν από περίπου έναν χρόνο. Είναι δύο κολλητοί φίλοι από την Τσεχία που έχουν λατρεία για την βιντεοσκόπηση, αλλά φυσικά και για τις φάρσες κάθε είδους!

Δεν έχουν όρια και δεν σταματούν για κανέναν λόγο ακόμη και σε δημόσιους χώρους και περιμένουν πάντα αρκετό καιρό και την κατάλληλη στιγμή, για να πάρει ο ένας εκδίκηση από τον άλλο, για την προηγούμενη πλάκα που του σκάρωσε.

Τις τελευταίες φορές όμως, μπήκαν στο παιχνίδι δυναμικά και οι κοπέλες τους και το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό, όπως και αυτή τη φορά!

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δούμε την κοπέλα του ενός πρωταγωνιστή, η οποία θέλει να του κάνει πλάκα πως είναι έγκυος. Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Απλά δεν θα το πιστέψεις…

[adrotate banner=”12″]

Νόμιζε πως μπορούσε να τον ξεγελάσει, αν και σημειωτέον ήταν αρκετά καλή ηθοποιός η κοπέλα, αλλά τελικά μετά από τόση εμπειρία που είχε ο καλός της στις πλάκες, κατάφερε να καταλάβει τι ετοιμαζόταν να του κάνει και τις την γύρισε μπούμερανγκ.

Πραγματικά η κοπέλα δεν κατάλαβε τίποτα και τα είδε όλα όταν την κατηγόρησε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του, επειδή πολύ απλά εκείνος μετά από ένα ατύχημα, δεν θα μπορούσε να κάνει οικογένεια!

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ περιμένω πως και πως την επόμενη “εκδίκηση”!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!