Τρόλαραν περαστικούς που έκαναν limbo με δεμένα μάτια!

Καθημερινά βλέπουμε πολλά βιντεάκια με φάρσες, αυτό εδώ όμως είναι μακράν από τα καλύτερα. Δες πως τρόλαραν περαστικούς σε κεντρικό δρόμο του Oslo 2 Νορβηγοί!

Οι ανεξήγητες φάρσες που γίνονται σε δημόσιους χώρους είναι παραδόξως πάντα πολύ διασκεδαστικές και ειδικά αν έχουν γίνει και με τον σωστό τρόπο και ιδέα.

Εξάλλου είναι πολύ εύκολο να ψαρώσεις όταν κάποιος άγνωστος σου ζητάει να κάνεις κάτι, ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Δύσκολα θα πάει το μυαλό σου ότι ο σκοπός τους είναι να σου την φέρουν.

Παρ’ όλα αυτά κάποιοι άνθρωποι έχουν φαϊνές ιδέες, που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν.

Μέσα σε αυτούς είναι και αυτοί οι δύο καλλιτέχνες του δρόμου που θα δούμε και στο ακόλουθο video, οι οποίοι αποφάσισαν να ντυθούν Ισπανοί και να βγουν σε κεντρικό δρόμο του Όσλο της Νορβηγίας και να σταματήσουν μερικούς περαστικούς, για να τους βάλουν μια ευχάριστη δοκιμασία, να κάνουν limbo.

[adrotate banner=”12″]

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, δέχθηκαν αμέσως και ας ήξεραν ότι θα είχαν πολλούς θεατές, μιας και στο συγκεκριμένο μέρος βρίσκονταν όλα τα καταστήματα.

Το καλύτερο όμως ήταν μόλις τους ζήτησαν να κάνουν limbo φορώντας μια μάσκα, ώστε να μην βλέπουν τίποτα. Και φυσικά δέχτηκαν και πάλι. Ε μετά ξεκίνησε το πάρτι.

Μόλις τους έδεναν τα μάτια και κρατούσαν το ξύλο μπροστά τους, εξαφανίζονταν και έμενε ο περαστικός να προσπαθεί να περάσει κάτω από ένα ξύλο, που απλά δεν υπήρχε.

Προκάλεσαν όπως φαντάζεσαι απίστευτο γέλιο στους θεατές τους, μιας και περπατούσαν σκισμένοι και προς άγνωστη κατεύθυνση, όσο οι φαρσέρ ήταν κρυμμένοι  λίγο πιο πίσω και θαύμαζαν το επίτευγμα τους.

Εννοείται πως δεν βρέθηκε κανένας από τους άλλους περαστικούς για να τους σταματήσει από την γελοιοποίηση, αλλά λογικά μιας και το θέαμα ήταν εξαιρετικό!

Δες λοιπόν το βίντεο και πες μου την γνώμη σου, εσύ τι θα έκανες αν άνοιγες τα μάτια σου και καταλάβαινες ότι στην είχαν φέρει;

>> Δες όλα τα Αστεία Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!