5 Πλάκες που μπορείς να “κάνεις” στους φίλους σου! (Video)

Κάθε παρέα έχει και το πειραχτήρι της. Άσχετα αν όλοι θέλουν μετά να τον χτυπήσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τουλάχιστον περνάνε καλά, όταν βέβαια δεν έχει γίνει η πλάκα στους ίδιους αλλά σε κάποιον άλλο.

Είτε όμως είσαι εσύ αυτό το πειραχτήρι και ψάχνεις για ιδέες, είτε οι φίλοι σου σου κάνουν διαρκώς φάρσες και θέλεις να τους το ανταποδώσεις, υπάρχουν πολλές φάρσες που μπορείς να τους κάνεις.

Αν και ίσως κάποιες να είναι παρατραβηγμένες, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις κάποια από αυτές που υπάρχουν στο βίντεο που ακολουθεί. Είμαι σίγουρη πως αυτή η στιγμή θα τους μείνει αξέχαστη!

 

Δες επίσης: Απίστευτη Φάρσα: Κοπέλα «τρέλανε» όλο το γυμναστήριο!

 

Βίντεο με πλάκες που μπορείς να κάνεις στους φίλους σου

 

[adrotate banner=”12″]

Καλά η πρώτη θα μου πεις είναι πολύ παιδική και θα το δεχτώ, οπότε ας την έχουν στα υπόψιν τους οι μικρότεροι μας φίλοι, τι έχεις όμως να πεις για την δεύτερη; Ο καημένος νόμιζε πως τον βοηθούσε να πετύχει αυτό που ήθελε αρχικά και τελικά την πάτησε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Η τρίτη όμως ήταν και η αγαπημένη μου. Σίγουρα θα πρέπει να έχεις μεγάλο ψυγείο και να είσαι μινιόν για να μπεις, αλλά δες την αντίδραση του άλλου, απλά τα σπάει. Όσο για την προτελευταία, εγώ δεν θα την συνιστούσα γιατί είναι και αηδιαστική και σίγουρα θα πονάει. Αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας!

Τι να πεις και για την τελευταία, πραγματικά πάγωσα και μόνο που το είδα. Και θα μου πεις τώρα και συ με το δίκιο σου “Και που θα βρούμε την παγωμένη λίμνη, ρε Μαρία;”, ε ας μην τα κάνουμε και όλα, απλά ήταν πολύ πετυχημένη φάρσα για να την αφήσω στην απ’ έξω.

Ποια είναι η χειρότερη και ποιο αστεία πλάκα που έχεις κάνει στους φίλους σου; Δώσε μας ιδέες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!