Έφηβος έπεσε από 9όροφη πολυκατοικία προσπαθώντας να βγάλει selfie!

Παράγινε το κακό με τους θανάτους που έχουν προκληθεί από μια selfie. Αυτή τη φορά ένας 19χρονος Ρώσος έπεσε από 9όροφη πολυκατοικία στην προσπάθεια του να τραβήξει μια selfie φωτογραφία.

Το συμβάν αυτό έγινε στο Νόβι Ουρενγκόι στη βόρεια κεντρική Ρωσία και πλήθος κόσμου είδε τον νεαρό ανεβασμένο στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ο οποίος αφού γλίστρησε προσπαθούσε επί 10 λεπτά να σώσει τον εαυτό του.

Αρκετά άτομα που έτυχε να δουν το σκηνικό τράβηξαν σε βίντεο τα όσα συνέβησαν, αλλά αυτό που θα δεις στην συνέχεια είναι κι εκείνο που δείχνει όλες τις λεπτομέρειες, μέχρι και την στιγμή που έπεσε ο 19χρονος!

 

19χρονος Ρώσος σκοτώθηκε στην προσπάθεια του να βγάλει μια selfie σε ταράτσα πολυκατοικίας!


Ο νεαρός άντρας έχασε αυτομάτως την ζωή του μετά από την πρόσκρουση του στο έδαφος. Μερικοί λένε ότι ο 19χρονος ανέβηκε για να τραβήξει μια πιο επικίνδυνη selfie φωτογραφία, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει, αλλά άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή και γι’ αυτό προσπάθησε να κρατηθεί και να μην πέσει.

Η Sun αναφέρει πως ένας πολύ καλός του φίλος δήλωσε ότι είχα μαλώσει με τη φίλη του πριν αποφασίσει να ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Βέβαια, κανείς δεν πιστεύει ότι είχε σαν σκοπό να πηδήξει, παρά μόνο ίσως να την τρομάξει λίγο με την φωτογραφία για να γυρίσει πίσω σε εκείνον, μέχρι που έχασε την ισορροπία του.

Προφανώς, δεν είναι ο μόνος που σκοτώθηκε προσπαθώντας ίσως να πετύχει μια καλή λήψη. Μπορείς να δεις ακόμη 10 Άτομα που πέθαναν κατά τη διάρκεια μιας selfie!

Για όποιον λόγο και αν το έκανε τελικά όμως, η απορία που γεννήθηκε σε όσους παρακολούθησαν το βίντεο με την είδηση ήταν για ποιο λόγο δεν προσπάθησε κανείς να τον βοηθήσει, παρά μόνο μαγνητοσκοπούσαν το γεγονός!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!