Εφαρμογή για να βρεις το κλεμμένο σου κινητό ή laptop!

Από τα χειρότερα που μπορείς να πάθεις την σήμερον ημέρα, είναι να σου κλέψουν ή να χάσεις το κινητό και το laptop σου. Είναι μέρος της καθημερινότητας μας πλέον και κανείς μας δεν θα άντεχε χωρίς αυτά και τα πράγματα που έχουμε αποθηκευμένα στην μνήμη τους.

Ευτυχώς όμως για καλή μας τύχη η τεχνολογία εξελίσσεται και φέρνει μαζί της και μοναδικές λύσεις για τα προβλήματα μας. Μόλις κυκλοφόρησε λοιπόν μια εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορείς να βρεις το κλεμμένο σου κινητό ή laptop, ώστε να μην χάσεις τίποτα και από τα προσωπικά σου δεδομένα!

 

Δες επίσης: Πως να βρεις το κλεμμένο σου Laptop!

 

Prey: Application για να βρεις το κλεμμένο σου κινητό ή laptop

Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει το συγκεκριμένο application, είναι το ότι είναι εύκολο κατά την εγκατάσταση, αλλά και την χρήση του, μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και τέλος, είναι συμβατό με όλα τα Windows, MacOS, Linux (Linux και άλλες διανομές), Android αλλά φυσικά και iOS.

Για να κατεβάσεις αυτή την μοναδική εφαρμογή, μπορείς να μπεις εδώ και να ακολουθήσεις τα εύκολα βήματα που θα βρεις, στα οποία σχεδόν σε όλα πρέπει να πατάς το next.

prey efarmogi klemmeno kinito

Αφού τελειώσεις και με την εγκατάσταση, θα σου ζητηθεί να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό, ώστε να μπεις στο control panel του application, για να μπορείς να δεις τις συσκευές σου.

efarmoges kinita laptop

Πως δουλεύει τώρα το όλο σύστημα. Αφού επιλέξεις την συσκευή που θέλεις, θα δεις ότι βρίσκεται στην ένδειξη οκ, οπότε εφόσον την έχεις χάσει το αλλάζεις σε missing για να δηλώσεις την απώλεια της.

Εν συνεχεία, ο client του Prey που έχουμε στη συσκευή μας αρχίζει να στέλνει δεδομένα, σε όλους τους κεντρικούς server του Prey, σαν αναφορές, οι οποίες είναι περίπου μία ανά 25 λεπτά, ενώ μπορείς να αλλάξεις την συχνότητα και στο δεκάλεπτο.

Άκου τώρα και το καλύτερο. Αυτές τις αναφορές μπορείς να τις ρυθμίσεις ανάλογα με το τι θέλεις να δεις. Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

gps application

Geo: Αν η συσκευή σου έχει GPS ή αν μπορεί να συνδεθεί με κάποιο wifi hotspot, ώστε να στείλει την ακριβή του θέση.

Network: Όπου θα μπορέσουν να δουν την διεύθυνση IP του υπολογιστή αλλά και των γύρω δικτύων.

Session: Εδώ θα φανούν οι αλλαγές που έχει κάνει κάποιος άλλος, όπως για παράδειγμα ο κλέφτης, τόσο στην επιφάνεια εργασίας της συσκευής, όσο και στα αρχεία, ή τα προγράμματα που τρέχουν.

Webcam: Όπως δηλώνει και η ονομασία, θα επιχειρήσει να τραβήξει μια φωτογραφία από την κάμερα του τηλεφώνου ή και του laptop σου. Και που ξέρεις μπορεί να έχεις τον δράστη σε selfie.

klemmeno-laptop-efarmogi

Επιπλέον, ενεργοποιώντας το Alarm κάνει ένα δυνατό ήχο για 30 δευτερόλεπτα, πράγμα που σε βοηθάει στον εντοπισμό της συσκευής, όταν βρίσκεσαι κάπου κοντά. Ενώ επίσης, μπορείς και να στείλεις ένα μήνυμα στον κλέφτη, χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες όμως, μιας και δεν υποστηρίζονται, για να καταλάβει πως η συσκευή παρακολουθείται.

Βέβαια, με την επιλογή Lock, μπορείς να κλειδώσεις τη συσκευή για να μην μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και με το Secure σβήνεις τα ευαίσθητα δεδομένα, όπως email, cookies και τα passwords που έχεις αποθηκευμένα στους Browsers, για να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος.

Προφανώς για να μπορέσεις να τα κάνεις όλα αυτά, θα πρέπει η συσκευή σου να είναι συνδεδεμένη στο Internet. Με τον Δωρεάν λογαριασμό μπορείς να συνδέσεις μέχρι και 3 συσκευές και σου κρατάει τις δέκα τελευταίες αναφορές και σβήνει κάθε φορά που υπάρχει καινούρια την πρώτη.

sindromitikes efarmoges kinita

Δες επίσης: Πως να στέλνεις μηνύματα από το κινητό σου χωρίς ίντερνετ!

Φυσικά, για  όσους θέλουν αν έχουν περισσότερες επιλογές και για περισσότερα laptops και smartphones, μπορούν να επιλέξουν την συνδρομή του ταιριάζει στις ανάγκες τους και να την ενεργοποιήσουν όποτε το θεωρήσουν αναγκαίο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!