Δραματική διάσωση λαμπραντόρ που είχε πέσει σε παγωμένο ποτάμι!

Όλοι ξέρουμε ότι τα κατοικίδια είναι αγαπητά στους περισσότερους ανθρώπους που είναι ψυχικά υγιής. Καθημερινά όμως βλέπουμε ανθρώπους να προσπαθούν να τους κάνουν κακό. Ευτυχώς όμως υπάρχει και η καλή πλευρά που τα φροντίζει, τα προστατεύει και τα περιθάλπει.

Έχουμε δει διασώστες να σώζουν ζώα, ακόμα και άγρια, ουκ ολίγες φορές και έχουμε συγκινηθεί από την κίνησή τους. Μία παρόμοια είδηση διαδόθηκε στο διαδίκτυο με ένα λαμπραντόρ που είχε πέσει σε ένα παγωμένο ποτάμι και σώθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

 

Διάσωση λαμπραντόρ από παγωμένο ποτάμι!

diasosi skulos

Το 9 ετών μαύρο λαμπραντόρ ήταν παγιδευμένο σε ένα παγωμένο ποτάμι και η διάσωσή του ήταν αρκετά δραματική. Για να καταφέρει να το φτάσει ο διασώστης άρχισε να ολισθαίνει πάνω στην παγωμένη επιφάνεια χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα γόνατα για να το τραβήξει έξω.

lamprantor diasosi

Δες επίσης καγιάκερς που έσωσαν πρόβατο από τον ποταμό Τάμεση!

Οι υπηρεσίες της πυρόσβεσης και της διάσωσης κλήθηκαν να πάνε στον ποταμό Wansbeck όπου και είχε παγιδευτεί στα ψυχρά νερά το όμορφο τετράποδο. Είχε κολλήσει για μία ώρα μέχρι ο διασώστης να δεθεί με την βοήθεια της πυροσβεστικής και να αρχίσει να κινείται προς το παγιδευμένο σκύλο.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και η κάμερα που βρισκόταν πάνω στον διασώστη κατέγραψε το λαμπραντόρ με το όνομα Χάρντι. Είχε σπάσει ο πάγος στο σημείο που βρισκόταν και με τα μπροστινά του πόδια κρατιόταν από την άκρη του πάγου.

skulos pagos

Την ώρα της βόλτα του έφυγε από το λουρί του και πριν προλάβει το αφεντικό του προλάβει να του πει να σταματήσει είχε πέσει στον πάγο. Μόλις κατάφεραν να το βγάλουν έξω από το νερό ο Χάρντι πήγε κατευθείαν στο αφεντικό του και το ζέσταναν γρήγορα με πετσέτες.

eidiseis zwa

Δες επίσης 25 εικόνες που δείχνουν γιατί κάθε παιδί θα πρέπει να έχει ένα κατοικίδιο!

Τέλος καλό όλα καλά με τον μαύρο λαμπραντόρ αλλά γενικά η συμβουλή σε αυτούς που έχουν υιοθετήσει σκύλο να τα κρατάνε μακριά από παγωμένες λίμνες και ποτάμια γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ο πάγος οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Το ίδιο όμως ισχύει και για εμάς τους ίδιους.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!