Δείτε πόσο κόστισε το πιο ακριβό διαζύγιο στον κόσμο!

Είναι γνωστό ότι στα διαζύγια μοιράζεται η περιουσία που έχει αποκτηθεί μετά τον γάμο. Αυτό όμως του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Dmitry Rybolovlev ήταν το πιο ακριβό διαζύγιο! Εκείνος και η σύζυγος του Elena Rybolovlev, είχαν 8 χρόνια που ασχολούνταν με τις δικαστικές μάχες, μέχρι τώρα που συμφωνήθηκε το ακριβές ποσό που πρέπει να πάρει η Elena.

Ο Dmitry Rybolovlev, σύμφωνα με την τελευταία λίστα του Forbes για τους πιο πλούσιους ανθρώπους, βρίσκεται στην 165η θέση στον κόσμο και στην 14η για τη Ρωσία. Είναι 48 χρονών, όπως και η σύζυγος του και ήταν μαζί 30 χρόνια, από όταν ήταν φοιτητές στα Ουράλια όρη.

 

Δες επίσης: Κατάλαβε ότι τον απατάει από αυτές τις 2 φωτογραφίες!

 

Ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού με το πιο ακριβό διαζύγιο στον κόσμο

Αρχικά ήταν γιατρός και στην συνέχεια έγινε χρηματιστή και τραπεζίτης και έπειτα πρόεδρος και κύριος μέτοχος της Ρωσικής κολοσσιαίας εταιρείας λιπασμάτων, Uralkali. Η γυναίκα του ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και όταν μπήκε στην φυλακή για 11 μήνες, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε έναν ανταγωνιστή του.

Dmitry Rybolovlev akrivo diazigio

Έτσι, όπως καταλαβαίνεις, δικαιούταν και εκείνη ένα μεγάλο μέρος από τα περιουσιακά του στοιχεία, μιας και όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί!

rosos disekatommiriouxos diazugio

Το τελικό ποσό ήταν υπέρογκο, καθώς ανέρχεται στα 4,5 δις δολάρια από τα 7,5 που ήταν η συνολική του περιουσία. Αυτή η διαμάχη τους έφερε στο φως κάποιες απιστίες του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, οι οποίες είχαν γίνει στα πάρτι που διοργάνωνε στο γιοτ του.

akrivotero diazugio

Επίσης, φάνηκε πως προσπαθούσε να κρύψει τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς είναι ιδιοκτήτης ελληνικών νησιών και έχει ακίνητα στην Νέα Υόρκη, τα οποία η πρώην σύζυγος του δεν γνώριζε.

akrivotero diazugio periousiaka stoixia

Έτσι, τον Μάιο του περασμένου έτους απευθύνθηκε στο Ελβετικό δικαστήριο το οποίο όρισε αυτό το ποσό για την πρώην σύζυγο. Δεν άργησε όμως να έρθει η έφεση από τον Dmitry, κατά την οποία αυτό το ποσό έπεφτε στα 603 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά, εκείνη δεν το άφησε έτσι και απευθύνθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο την δικαίωσε με τον όρο τα αμοιβαία κεφάλαια που έχει στην κατοχή του ο Ρώσος να είναι χωριστά από τα χρήματα του.

eidisis akrivo diazigio

Ο Rybolovlev έχει μια τεράστια περιουσία, καθώς έχει αγοράσει δύο ελβετικά σαλέ στο Γκστάαντ, αξίας 145 εκατομμύρια δολάρια, ένα ρετιρέ στο Central Park West για την 25χρονη κόρη του αξίας 86.5 εκατομμύρια δολάρια, ένα γαλλικού στιλ σπίτι 54.000 τετραγωνικά πόδια στο Παλμ Μπιτς, Φλόριντα (94 εκατομμύρια δολάρια), το ιδιωτικό νησί του Σκορπιού (150 εκατομμύρια δολάρια), ένα 2.000 τετραγωνικών μέτρων διαμέρισμα στο Μόντε Κάρλο του Μονακό (219 εκ δολάρια) και τέλος ένα σπίτι στην Kauai της Χαβάης, που αγόρασε από τον ηθοποιό Will Smith, έναντι του ποσού των 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!