13 Διαφορές των πολυάσχολων και των αποτελεσματικών ανθρώπων!

Συνήθως, όταν βλέπουμε κάποιον να είναι πολύ συχνά απασχολημένος με την δουλειά του, νομίζουμε πως είναι και αποτελεσματικός σε αυτό που κάνει και ότι έχει μια παραγωγική μέρα. Δεν είναι όμως αυτό ένα από τα χαρακτηριστικά των αποτελεσματικών ανθρώπων.

Προφανώς, τα έχουμε μπερδέψει λίγο στο μυαλό μας, μιας και στην πραγματικότητα όποιος είναι πολυάσχολος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αποτελεσματικός, όπως και για να είσαι αποτελεσματικός, δεν χρειάζεται να δουλεύεις όλη την ημέρα χωρίς να σταματάς δευτερόλεπτο, ή χωρίς να έχεις προσωπική ζωή.

Υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές που έχουν αυτοί οι δύο τύποι ανθρώπων, οι οποίες διαφορές καθορίζουν σε ποια κατηγορία ανήκει ο κάθε άνθρωπος με βάση τις συνήθειες του, αλλά και με τον τρόπο που λειτουργεί!

 

Ποιες είναι οι διαφορές που έχουν οι πολυάσχολοι άνθρωποι με τους αποτελεσματικούς!

xaraktiristika apotelesmatikon anthropon

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι ενεργούν σαν να έχουν να εκτελέσουν μια σοβαρή αποστολή, ενώ οι αποτελεσματικοί από την άλλη πλευρά, έχουν μια αποστολή για όλη τους τη ζωή.

protereotites anthropon

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι έχουν πολλές προτεραιότητες, ενώ οι αποτελεσματικοί βάζουν πολύ λίγες προτεραιότητες.

xaraktiristika apasxolimenon anthropon

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι απαντούν πολύ γρήγορα λέγοντας “Ναι”, ενώ οι αποτελεσματικοί άνθρωποι το σκέφτονται δύο φορές πριν πουν το Ναι.

epaggelmatika sumvoules

Όσοι είναι πολυάσχολοι επικεντρώνονται στην δράση – πράξη, ενώ οι αποτελεσματικοί άνθρωποι στην σαφήνεια της δράσης, αναλύοντας την κάθε παράμετρο.

sunithies anthropon douleia

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι κρατούν όλες τις πόρτες ανοιχτές, ενώ οι αποτελεσματικοί κλείνουν όλες τις πόρτες.

ergasiaka tips aggouria.net

Οι πολυάσχολοι μιλάνε συνέχεια για το πόσο απασχολημένοι είναι, ενώ οι αποτελεσματικοί αφήνουν τα αποτελέσματα να μιλούν για εκείνους.

xronos douleia

Όσοι είναι πολυάσχολοι λένε διαρκώς πως δεν έχουν πολύ χρόνο, ενώ από την άλλη πλευρά οι αποτελεσματικοί ξοδεύουν τον χρόνο τους σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό.

sunithies apotelesmatikon anthropon

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν πολλαπλά πράγματα ταυτόχρονα, σε αντίθεση με τους πιο αποτελεσματικούς ανθρώπους, οι οποίοι συγκεντρώνονται στον στόχο τους, που είναι πάντα ένας.

sumperifora epituximenon anthropon

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι απαντούν αμέσως στα μηνύματα τους, ενώ οι αποτελεσματικοί άνθρωποι παίρνουν τον χρόνο τους για να βρουν μια καλή απάντηση.

busy people vs effective

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι θέλουν οι πάντες γύρω τους να είναι απασχολημένοι, σε αντίθεση με τους αποτελεσματικούς ανθρώπους που θέλουν να είναι όλοι αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι.

sumvoules aggouria.net

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα αρνητικά άτομα που τους αντιτίθενται, σε αντίθεση με τους αποτελεσματικούς ανθρώπους που προσπαθούν να ικανοποιήσουν μόνο τους πελάτες τους.

epaggelmatika sxedia

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι μιλούν για τις αλλαγές που σχεδιάζουν να κάνουν, ενώ οι αποτελεσματικοί συνεχώς αναπτύσσονται και κάνουν αλλαγές.

xaraktiras ergazomenon

Τέλος, όσοι είναι διαρκώς απασχολημένοι ζητούν συμβουλές από τους άλλους, ενώ όσοι είναι αποτελεσματικοί στην δουλειά τους παίρνουν πιο δραστικά μέτρα και ρίσκα, ώστε να κάνουν την δουλειά τους.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!