Δες τι χαρακτήρα έχεις ανάλογα με το πως τρως!

Το πως τρως από το πιάτο σου, σου δείχνει και τα πραγματικό χαρακτήρα σου! Παρακάτω, θα δεις 7 πιάτα που αντιστοιχούν σε εφτά διαφορετικές προσωπικότητες!

Σύμφωνα με διάφορες έρευνες που έχουν γίνει το πως τρως έχει να μας πει πολλά παραπάνω από όσα νόμιζες! Γεμίζεις το πιάτο σου με όλα τα φαγητά το ένα πάνω στο άλλο ή μήπως προτιμάς να βάζεις ένα είδος τη φορά; Και τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητα σου; Πάμε να δούμε!

 

 

Τι σου δείχνει ο τρόπος που γεμίζεις το πιάτο του φαγητού;

 

Βάζεις ίδια ποσότητα από κάθε φαγητό!

piato-ises-merides

Είσαι το παιδί του προγράμματος! Είσαι πάντα συγκρατημένος και προγραμματίζεις τις κινήσεις σου, πριν κάνεις το οτιδήποτε. Έχει πάντα κάποιο στόχο και δεν ξεφεύγεις από την πορεία σου, ενώ πάντα γνωρίζεις τι σου ταιριάζει. Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις και τι όχι και επιλέγεις τα κατάλληλα χόμπυ και επαγγελματική σου πορεία, πολύ πιο εύκολα από άλλους.

Γεμίζεις το πιάτο σου τσαπατσούλικα!

piato-faghta

Είσαι ελεύθερο πνεύμα, που θέλεις να δοκιμάσει και να δει τα πάντα. Είσαι αστέρι στο multi-tasking και ασχολείσαι σχεδόν με οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σου. Στη ζωή σου είχες δοκιμάσει τόσα πολλά πράγματα, που τελικά δύσκολα κατέληξες στο τι σου αρέσει πραγματικά. Είσαι προσγειωμένος, αισιόδοξος και σου αρέσουν τα deadlines, καθώς σε οργανώνουν καλύτερα από ότι ο εαυτός σου.

Βάζεις φαγητό και σαλάτα σε ένα μπωλ

mpwl-faghto

Είσαι πολύ δημιουργικό άτομο και προσπαθείς με κάθε τρόπο να αναδεικνύεις το πόσο μοναδικός είσαι! Προσφέρεις ευχάριστες στιγμές στους φίλους σου και είσαι πολύ καλός στο να παρηγορείς και να καθησυχάζεις κάποιον. Πιθανότατα το επάγγελμα σου είναι στο δημιουργικό τομέα και ο χώρος εργασίας το σπίτι σου ή κάποιο εξωτερικό, προσωπικό γραφείο. Κάνεις οποιοδήποτε χώρο μένεις μία ζεστή φωλιά, που φιλοξενεί τους πάντες και βάζεις στόχους βασισμένους στα συναισθήματα σου, αλλά και των άλλων.

Τρως από το πιάτο της γυναίκας σου

geuma-gia-duo

Σου αρέσει να διατηρείς πολύ στενές σχέσεις και συνήθως δεν ξέρεις τι σημαίνουν τα όρια. Όσες έχουν σχέσεις μαζί σου θα είναι τρισευτυχισμένες, καθώς είσαι ο ρομαντικός τύπος άντρα, που λατρεύει τις αγκαλιές και τα γλυκά δείπνα για δύο. Σχετικά με το ντύσιμο, σίγουρα θα δανειστείς τα τέλεια παπούτσια από το φίλο σου, για να έχεις μαι απόλυτα στιλάτη εμφάνιση.

Βάζεις ένα είδος φαγητού τη φορά στο πιάτο σου

ygieina-faghta

Είσαι τακτικό, μεθοδικός και υπάκουος. Σου αρέσουν οι ισορροπίες και στον εαυτό σου, αλλά και στους γύρω σου. Στις σχέσεις σου απολαμβάνεις κάθε στιγμή. Από τους αρχικούς πειραματισμούς, μέχρι τη συγκατοίκηση, όλα είναι τέλεια για εσένα! Το προσωπικό σου στυλ, περιλαμβάνει αποκλειστικά κλασσικά κομμάτια.

Βάζεις τα φαγητά το ένα πάνω στο άλλο

servirisma-faghtou

Οι φίλοι σου σε γνωρίζουν για το multitasking σου, αλλά και για τη συμμόρφωση σου σε καταστάσεις. Παραδέχεσαι τα λάθη σου και είσαι έμπιστος. Είσαι προβλέψιμος και δε σου αρέσουν οι περιπέτειες. Είσαι αρκετά ξεροκέφαλος και συνήθως δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Έχεις μακροχρόνιες σχέσεις, για πολλούς βαρετές. Όταν αγοράζεις ρούχα, προτιμάς ένα ολοκληρωμένο outfit. Έτσι θα αγοράσεις παντελόνι, μπλούζα,παπούτσια και ζώνη. Θα σεέλεγε κανείς και σπάταλο!

Τρως γεύμα και γλυκό στο ίδιο πιάτο

merides-faghtou

Είσαι φανατικός της άποψης “άδραξε τη μέρα”. Όταν η ευκαιρία σου χτυπήσει την πόρτα, παρατάς τα πάντα και προσπαθείς να την εκμεταλλευτείς. Είσαι αυθόρμητος και γρήγορος στις κινήσεις σου. Μερικές φορές τόσο γρήγορος, που χάνεις σημαντικές λεπτομέρειες. Ξοδεύεις και περνάς καλά, συνήθως χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να υπολογίζεις πιθανές συνέπειες.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!