Αυτό είναι το πιο μικροσκοπικό κινητό στον κόσμο!

Χρόνο με τον χρόνο όλα τα κινητά τηλέφωνα γίνονται ακόμη πιο μεγάλα απ’ ότι ήταν πριν από μερικά χρόνια. Στην ουσία είναι σαν να κυκλοφορούμε κάθε μέρα με ένα μικρό τάμπλετ. Πάνε οι εποχές που όσο πιο μικρή ήταν μια συσκευή τόσο πιο σύγχρονη θεωρούνταν. Μια Βρετανική εταιρεία όμως έκανε την ανατροπή και κυκλοφόρησε το πιο μικροσκοπικό κινητό!

Ενώ λοιπόν η Samsung, η Apple και όλες οι υπόλοιπες εταιρείες πασχίζουν να αυξήσουν τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων τους, η Zanco κάνει ακριβώς το αντίθετο κυκλοφορώντας το μικρότερο τηλέφωνο παγκοσμίως.

 

Zanco tiny t1: Το πιο μικροσκοπικό κινητό που υπάρχει στον κόσμο!

mikro kinito zanco

Δες επίσης Έρχεται η «έξυπνη κλειδαριά» που ανοίγει με το smartphone!

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου είναι μικρότερο και από τον αντίχειρά, μιας και οι διαστάσεις του είναι 46,7 x 21 x 12 mm. Ζυγίζει μόλις 13 γραμμάρια και η μικροσκοπική οθόνη που έχει είναι μισής ίντσας με ανάλυση 64 x 32 pixel. Η μπαταρία του είναι στα 200 mAh και φορτίζει με Micro USB. Όπως δηλώνει και η Zanco, υποστηρίζει τρεις ώρες ομιλίας και μπορεί να κρατήσει μέχρι και 3 ημέρες η μπαταρία του σε κατάσταση αναμονής.

eidiseis kosmos texnologia

Δες επίσης Το πρώτο κινητό για κατοικίδια είναι εδώ!

Μπορεί να μην έχει γνωστοποιηθεί το μέγεθος τον δεδομένων που μπορεί να πάρει αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ότι μας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε εώς και 300 αριθμούς στον τηλεφωνικό κατάλογο, αλλά και μέχρι 50 γραπτά μηνύματα. Είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ένα απλό κινητό μόνο και μόνο για να κάνουν τις κλήσεις τους, αλλά και για όσους δεν θέλουν να κυκλοφορούν διαρκώς με το ακριβό τους μοντέλο.

mikroskopiko kinito 2018

Δες επίσης 12 Smartphones που φορτίζουν πιο γρήγορα!

Το αρνητικό που έχει είναι ότι λειτουργεί σε δίκτυα 2G, τα οποία έχουν αρχίσει να εξαλείφονται σε πολλές χώρες από τότε που μπήκε το 4G στην ζωή μας. Τα προφανή προβλήματα όμως είναι πρώτον το ότι κατά την διάρκεια μιας κλήσης το μικρόφωνο του τηλεφώνου θα απέχει πολύ από το στόμα, αλλά και το ότι η πληκτρολόγηση ενός μηνύματος θα είναι πολύ δύσκολη λόγω των κουμπιών.

Το κινητό αυτό κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018 και η αρχική του τιμή ήταν 47 δολάρια. Στην ουσία προσπαθούν να βάλουν τέλος στα smartphone, αλλά προφανώς κανένας μας δεν είναι διατεθειμένος να χάσει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες του τηλεφώνου του. Δες το unboxing του Zanco tiny t1 στο βίντεο που ακολουθεί!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!