Το πρώτο κινητό για κατοικίδια είναι εδώ!

Φαντάσου όπως κάνεις βίντεο κλήση με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου, να μπορείς να μιλήσεις στο ζωάκι σου για να χαρεί κι αυτό! Γι αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το PetChatz, το πρώτο κινητό για κατοικίδια για να μπορείς να μιλήσεις στο ζωάκι σου την ώρα που λείπεις από το σπίτι.

Κάθε πρωί φτιάχνεις καφέ, τρως κάτι στα γρήγορα, χαϊδεύεις τη γάτα σου ή τον σκύλο σου και τρέχεις στην εξώπορτα για να προλάβεις τα πάντα! Όσο εσύ λείπεις στη δουλειά, το τετράποδο μέλος της οικογένειας σου θέλει να σε ακούσει ή να σε δει γιατί του λείπεις!

 

Τι είναι το PetChatz

kinito-gia-katoikidia-petchatz

Το PetChatz είναι μία συσκευή βίντεο κλήσης που μπορούμε να χρησιμοποιούμε άνθρωποι και κατοικίδια όταν είμαστε μακριά! Ακόμα κι αν είστε σε ταξίδι στην άλλη άκρη της γης, γίνεται να επικοινωνήσετε με το σκυλάκι ή το γατάκι σας με το πάτημα ενός κουμπιού!

Πώς λειτουργεί

kinito-gia-katoikidia-leitoyrgia

Λειτουργεί όπως ένα smartphone, μόνο που το αγαπημένο σου τετράποδο φιλαράκι θα μπορεί επίσης να σε καλεί στο κινητό σου! Περιέχει μία οθόνη με κάμερα και ηχείο για να μπορεί να ακούσει την φωνή σου, ενώ με ένα κουμπί που θα βρίσκεται στο πάτωμα, θα μπορεί να ενεργοποιεί την κλήση ποιος άλλος από το ζωάκι σου!

Το gadget θα συνδέεται στο wifi του σπιτιού , ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ανταμείβει την εξυπνάδα του μικρού του φίλου από μακριά, αφήνοντας λιχουδιές γι αυτό κάθε φορά που χρησιμοποιεί την βίντεο-κλήση!

Τι λένε οι άνθρωποι που το έφτιαξαν

kinito-gia-katoikidia-klhseis

Ο CEO της PetChatz, είπε σε συνέντευξη του πώς δημιούργησαν το gadget για να μπορούν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όταν λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι ή βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια. Οι τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος είναι άριστες, με high definition βίντεο και premium ήχο, ενώ είναι ένα πρωτοποριακό επίτευγμα που θα επιτρέπει στα ζωάκια να επικοινωνούν μαζί μας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία!

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγχει αυτές τις κλήσεις, προγραμματίζοντας τις στην εφαρμογή PetChatz. Το κατοικίδιο θα μπορεί να πατήσει το κουμπί PawCall της συσκευής, στις προγραμματισμένες από τον ιδιοκτήτη ώρες, αφού εκείνες τις ώρες θα ανάβει ένα φωτάκι στη συσκευή που θα το αναγνωρίζει μετά από εκπαίδευση!

Τι γίνεται όταν το κατοικίδιο πατήσει το κουμπί

kinito-gia-katoikidia-koympi

Αναλόγως τις ρυθμίσεις του ιδιοκτήτη, μπορεί να λάβει ένα μήνυμα στο κινητό ή ένα email ως ειδοποίηση ότι το ζωάκι του θέλει να κάνουν chat! Μετά μπορεί να καλέσει το ζωάκι του μέσω της εφαρμογής για να το δεί και να του μιλήσει!

Ποιο είναι το κόστος

kinito-gia-katoikidia-kostos

Δεν υπάρχει συνδρομή σε αυτή την υπηρεσία, αν και τα περισσότερα gadget τέτοιου τύπου έχουν. Παρόλα αυτά η αρχική τιμή του PetChatz HD είναι 379 δολάρια ενώ το κουμπί κλήσης PawCall, κοστίζει 99 δολάρια! Συνολικά το κόστος είναι γύρω στα 480 δολάρια.

Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε

kinito-gia-katoikidia-apokthsh

Με παραγγελία μόνο. Δυστυχώς δεν πωλείται στην αγορά ακόμα, αλλά με παραγγελίες μπορείτε να αποκτήσετε και την συσκευή βίντεο κλήσης και το κουμπί κλήσης για τα κατοικίδια σας, και να αρχίσετε μία μοναδική εμπειρία επικοινωνίας όσο είστε χώρια!

Πως μαθαίνει το κατοικίδιο να κάνει την κλήση

kinito-gia-katoikidia-ekpaideysh

Όπως και όλα όσα έχει μάθει μέχρι τώρα, μέσω εκπαίδευσης μπορεί να μάθει να τα κάνει. Το PawCall κουμπί έχει φωτάκι που ανάβει όταν μπορεί να σε καλέσει, αυτό ούτως ή άλλως μπορεί να το παρατηρήσει. Η εκπαίδευση του θα βασιστεί στην προτροπή από τον ιδιοκτήτη και την ανταμοιβή με λιχουδιές! Δες επίσης ζώα που αντιγράφουν τα αφεντικά τους!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!