5 Άτομα με “υπερδυνάμεις” που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς!

Βλέπεις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και ονειρεύεσαι να είχες υπερδυνάμεις. Σε όλους μας συμβαίνει αυτό. Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει τις ικανότητες του Σούπερμαν; Άντε όχι όλες, έστω την όραση ακτίνων Χ, τις ακτίνες θερμότητας που βγάζει από τα μάτια του και την υπεράνθρωπη ταχύτητα που έχει.

Υπάρχουν όμως στην πραγματικότητα άνθρωποι που έχουν τέτοιες δυνάμεις; Στο Youtube μπορείς να βρεις αρκετά περίεργα βίντεο, τα οποία μπορεί να είναι τραβηγμένα ακόμη και με το κινητό κάποιου περαστικού και δείχνουν τους πρωταγωνιστές να κάνουν πράγματα ανάλογα με εκείνα που βλέπουμε μόνο σε ταινίες.

Κατά πόσο όμως είναι αληθινά τα όσα διαδραματίζονται μέσα σε αυτά τα βιντεάκια; Είναι ψεύτικα ή αληθινά; Δες τα 5 καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει στο Internet και πες μου την γνώμη σου κάτω στα σχόλια!

 

Άνθρωποι με υπερδυνάμεις που θα ήθελες να έχεις!

Στην αρχή από κάθε περίπτωση μπορείς να δεις αποσπασματικά τις σκηνές που πρέπει να παρατηρήσεις και το τι συμβαίνει ακριβώς, για να είσαι προετοιμασμένος για την στιγμή που θα ξεκινήσει το βίντεο. Όχι ότι θα περνούσαν απαρατήρητα τα τρελά πράγματα που συμβαίνουν με αυτούς τους 5 ανθρώπους, απλά για να έχεις μια ιδέα.

Οπότε, μην βιαστείς να το κλείσεις ή να το προχωρήσεις και δώσε βάση στις λεπτομέρειες.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!