10 Άτομα με απίστευτα περίεργες ικανότητες!

Πολλές είναι οι φορές που όλοι μας έχουμε ευχηθεί να είχαμε μια υπερδύναμη, σαν αυτή των αγαπημένων μας ηρώων. Αν σου πω πως υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιες εξωπραγματικά περίεργες ικανότητες;

Όχι δεν βλέπω οράματα, ούτε ζωντάνεψε κάποιος ήρωας των κόμικς. Εκεί έξω, γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που στην πραγματικότητα έχουν μερικές ιδιότητες που πολλοί μπορεί να ζηλέψουν και κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει έμπνευση για να δημιουργηθούν ταινίες με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Άλλοι είχαν εκ γενετής αυτές τις αφύσικες δεξιότητες και άλλοι τις καλλιέργησαν με πολλή προσπάθεια και στοχασμό σε αυτό που ήθελαν να πετύχουν. Διάβασε γι’ αυτούς για να μην σταματήσεις να ελπίζεις στη δύναμη των ανθρώπων.

 

Άνθρωποι που θα απορήσεις με τις “υπερδυνάμεις” τους

 

Kim Peek – “Rain Man”

rainman

Ο Kim Peek είναι ο άνθρωπος που έγινε η έμπνευση για την ταινία Rain Man, στην οποία τον ομώνυμο ρόλο ερμήνευσε ο Dustin Hoffman. Υπήρξε ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, ο οποίος είχε μια πολύ ιδιαίτερη μορφή αυτισμού και ενώ έχανε στο κομμάτι της επικοινωνίας και της ενσυναίσθησης είχε ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το μνημονικό του.

Αρκούσε μια ματιά με το ένα μάτι για να διαβάσει μια ολόκληρη σελίδα βιβλίου ενώ ήθελε περίπου μια ώρα για να ολοκληρώσει ένα πολυσέλιδο βιβλίο. Συγκρατούσε το 98% όσων έβλεπε και διάβαζε και θεωρούνταν κινητή εγκυκλοπαίδεια.

Michel Lotito- Ο άνθρωπος που τρώει τα πάντα

pamfagos

Ο Michel Lolito ήταν από τους πιο γνωστούς showman. Γάλλος στην καταγωγή, ο οποίος έγινε γνωστός γιατί έτρωγε τα πάντα. Μπορούσε να φάει αντικείμενα από λάστιχο, γυαλί ακόμα και μέταλλο. Το μεγαλύτερο εγχείρημά του ήταν όταν έφαγε ένα μικρό αεροπλάνο τύπου Cessna 150! Του πήρε 2 χρόνια για να καταφέρει να το φάει ολόκληρο.

Όταν επρόκειτο να φάει κάτι μεταλλικό συνήθιζε να σπάει τα αντικείμενα σε μικρά κομμάτια και να τα μαλακώνει με υγρή παραφίνη και νερό ώστε να είναι πιο μαλακά. Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως κατόρθωνε να φάει όλα αυτά τα αντικείμενα χωρίς να έχει πεπτικά προβλήματα.

Rathakrishnan Velu – Ο Βασιλιάς των τραίνων

perierga

Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε αποκλειστικά και μόνο με τα δόντια του να τραβήξει ένα ολόκληρο τραίνο με 6 βαγόνια για 2,8 μέτρα. Υπολογίζεται ότι το συνολικό βάρος έφτανε τους 297,1 τόνους. Είναι πραγματικά εξωπραγματικό πως το κατόρθωσε.

Υπάρχει η θεωρία πως σε ηλικία 14 ετών ένας Ινδός γκουρού του δίδαξε πως να συγκεντρώνει όλη την ενέργεια του σώματός του σε ένα μόνο σημείο.

Isao Machii – Super Samurai

samurai

Ο Isao Machii είναι ειδικός της ιαπωνικής πολεμικής τέχνης iadao και είναι γνωστός για τα κατορθώματά του με το σπαθί του. Το μεγαλύτερο εγχείρημα που έχει καταφέρει είναι να εξολοθρεύσει 2 σφαίρες σε μία μόνο φορά, οι οποίες εκτοξεύτηκαν προς το μέρος του από όπλο.

Όπως δήλωσε δεν προσπάθησε να δει τις σφαίρες, αλλά να φανταστεί στο μυαλό του την τροχιά που θα έπαιρναν μετά τη βολή. Και όντως τα κατάφερε.

 

John Chang – Ο κυρίαρχος του chi

uperfusiki-dinami

Ο John Chang υπήρξε από τους πιο γνωστούς δασκάλους της αρχαία κινεζικής πρακτικής άσκησης και θεραπείας Qigong, βελονιστής και Ιάπωνας θεραπευτής. Υποστήριζε πως μπορούσε να κυριαρχήσει τόσο καλά το chi του, την αύρα του δηλαδή, ώστε να πιάνει αντικείμενα που βρίσκονται μες στη φωτιά, να παράγει ηλεκτρική ενέργεια μόνο με το άγγιγμα των δακτύλων του, ακόμα και να περνάει chopsticks ανάμεσα από χοντρά κομμάτια ξύλου.

Υποστήριζε πως απέκτησε τις ιδιαίτερες ικανότητες του μέσα από μια ιδιαίτερη πρακτική διαλογισμού, την οποία κρατούσε μυστική.

 

Ben Underwood – Batman

batman

Αυτό το παιδί ανέπτυξε μια υπερφυσική ικανότητα ηχοεντοπισμού μέσω της γλώσσας του. Υπέφερε από καρκίνο του αμφιβληστροειδούς και αναγκάστηκε σε ηλικία μόλις 2 ετών να αφαιρέσει και τα δύο του μάτια.

Μέχρι την ηλικία των 5 όμως είχε αναπτύξει αυτή τη μοναδική ικανότητα η οποία του επέτρεπε να κάνει ότι και τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του, όπως να κάνει πατίνια ή να παίζει μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Wim Hof – Ο άνθρωπος του πάγου

o-anthropos-tou-pagou

Ο Wim Hof είναι ένας Ολλανδός, γνωστός από την αγάπη του στην περιπέτεια και τα κατορθώματά του. Κατέχει ρεκόρ Guiness ως προς την μεγαλύτερη παραμονή ανθρώπου μέσα σε παγωμένο νερό.

Είναι οπαδός μιας ειδικής πρακτικής διαλογισμού που ονομάζεται Tibetan και ισχυρίζεται πως μέσω αυτής είναι ικανός να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός του.

Ma Xiangang – Ο άνθρωπος του ηλεκτρισμού

electric-man

Ανακάλυψε μόνος του την ικανότητα που είχε όταν συνέδεσε κάποια καλώδια ηλεκτρισμού, τα οποία είχαν πέσει έξω από το σπίτι του λόγω του ανέμου. Αφού αναρωτήθηκε γιατί δεν έπαθε ηλεκτροπληξία συνειδητοποίησε το χάρισμα που είχε.

Μπορεί να αντέξει μεγάλη ισχύ ηλεκτρικού φορτίου και πλέον χρησιμοποιεί την ικανότητα του για θεραπευτικές μεθόδους μέσω του ηλεκτρισμού.

Daniel Browning Smith – Ο άνθρωπος λάστιχο

anthrwpos-lastixo

Ξεπερνά κατά πολύ τους επαγγελματίες της ενόργανης γυμναστικής και έχει βραβευθεί επανειλημμένως ως ο πιο ευλύγιστος άνθρωπος.

Κατέκτησε την ικανότητα αυτή με πολλή προσωπικό χρόνο, υπομονή και εξάσκηση.

Thai Ngoc – Ο άνθρωπος που δεν χρειάζεται ύπνο

aupnia

Υπάρχουν στιγμές που οι ώρες της ημέρας δεν μας φτάνουν και ευχόμαστε να είχαμε περισσότερες ή να μην νιώθαμε εξαντλημένοι.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει κοιμηθεί για  παραπάνω από 40 χρόνια, χωρίς να έχει επισημανθεί κάποιο πρόβλημα υγείας από αυτό. Η εκτεταμένη αυτή αϋπνία προήλθε από υψηλό πυρετό που είχε παρουσιάσει το 1973 και προφανώς επηρέασε κάποια κύτταρα του εγκεφάλου.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!