14 Άτομα που είναι πιο άτυχοι από εσένα!

Κατά καιρούς όλοι μας νιώθουμε πολύ άτυχοι, ακόμη και αν δεν έχει συμβεί κάτι τρομερό. Μπορεί πολύ απλά αυτό να είναι το mood της ημέρας και ότι και αν συμβαίνει να το βλέπουμε εμείς σαν κάτι τραγικό και περίεργο που μπορεί να συμβεί μόνο σε εμάς, επειδή πολύ απλά δεν είναι η τύχη με το μέρος μας.

Βέβαια, το ξέρεις πως δεν είναι έτσι και πάντα θα υπάρχουν και χειρότερα. Ξέρεις πόσοι είναι εκείνοι που έχουν καθημερινά μια πολύ χειρότερη μέρα από σένα; Κι όμως υπάρχουν και στις εικόνες που ακολουθούν είναι η απόδειξη, ότι κάποια άτομα είχαν σίγουρα μια αρκετά δύσκολη μέρα!

 

 

14 Άτυχοι άνθρωποι που δεν ξεκίνησε καλά η μέρα τους

asties eikones

Ο καημένος και δεν βρέθηκε κανείς να του πει ότι έχει κολλήσει το χαρτί πίσω; Ρομπέν τον δασών έγινε, όχι τίποτε άλλο μπήκε και στο μαγαζί. Οκ υπάρχουν και χειρότερα όμως.

atixes meres eikones

Πόσο λυπάμαι αυτή τη μάνα που βάρεσε 20 πίεση μόλις είδε έτσι το φουρνάκι της. Πιο πολύ όμως λυπάμαι το παιδάκι που το έκανε, παίζε και να το έστελνα εσωτερικό στην Κίνα.

atiximata ktiria

Ωχ, τι παίχτηκε εδώ; Το ότι κρατάει την κολόνα το νάιλον; Εντάξει τραγικό αυτό που τους συνέβη!

atiximata toualeta

Και τώρα που είπα τραγικό, ε δεν έχω χειρότερο από αυτό. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θα το ευχόμουν να πάθει κάτι τέτοιο. Και πες πως φτιάχνεται η ζημιά, ποιος θα βάλει το χεράκι του να καθαρίσει αυτό το πράγμα; Ναι… συνεργείο καθαρισμού εκεί;;!

atuxes stigmes

Προφανώς και την πάτησε άσχημα ο καημένος μέσα στον χείμαρρο της λάσπης, που τον τραβάει και πίσω, αλλά που πήγαινε ο άνθρωπος να περάσει από εκεί με την γουρούνα; Τα θελε και αυτός λίγο…

atuximata dasos

Πω πω στα καλά καθούμενα εκεί που οδηγείς στο δάσος να σκάσει φωτιά και κορμός δέντρου επάνω στο αυτοκίνητο σου.

atuximata spiti

Μα καλά πως το έκανε αυτό ο παίκτης; Πήγε να ξεκλειδώσει και τα ξήλωσε όλα; Να παίξεις τζόκερ πασά μου, σε θέλει πολύ!!

autokinito provlima xionia

Αχ τι καλά. Να μείνεις στα χιόνια και μάλιστα στη μέση του πουθενά με τέτοιο αμαξάκι. Που να την βρει καλέ μου την ικανότητα να ανταπεξέλθει στα χιόνια; Το μόνο καλό είναι ότι μπορεί να το κουβαλήσει στα χέρια για λίγα βήματα.

diskoles meres

Όχι, όχι και όχι. Τι στενοχώρια μπορεί να τράβηξε αυτό το κορίτσι; Να μην έχεις προλάβει καν να ακουμπήσεις το φαγητό και το αναψυκτικό σου και να σου πέφτουν όλα στον δρόμο και μάλιστα σε νερά να μην μπορεί να σωθεί απολύτως τίποτα…

fotia autokinito

Στον άλλον έπεσε φλεγόμενος κορμός δέντρο και πάλι με πόνεσε η καρδιά μου, αλλά τι να πει και αυτός εδώ που είδε το αμάξι του να λαμπαδιάζει; Αχ δεν θα θελα!

gunaikeia atiximata rouxa

Πω την καημένη και φοράει κοντή μπλούζα, που να το καλύψει αυτό το πράγμα; Δεν είναι ότι σκίστηκε και λίγο, εδώ είναι τα πάντα έξω.

paraksenes eikones autokinita

Ναι και όμως όλο αυτό εδώ το πράγμα είναι μπογιά. Διπλά εγκεφαλικά θα βαρούσα. Και ήταν στην πένα το αμαξάκι.

perierges eikones autokinita

Τραγικό; Αυτή σίγουρα είναι δουλειά παιδιού. Άντε το βλέπεις τώρα και γελάς, σκέψου όμως και την κόλλα που έχουν όλα αυτά τα αυτοκόλλητα χαρτάκια.

perierges eikones

Όλα τα άλλα όμως πλην της φωτιάς είναι πταίσματα μπροστά σε αυτό εδώ το θέαμα. Το διέλυσε ρε φίλε, όχι αστεία. RIP στο καημένο το αγροτικό!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!