14 Άτομα που είχαν χειρότερη μέρα από σένα!

Πάντα όταν μας συμβαίνει κάτι δύσκολο στην καθημερινότητα μας, ακόμη και αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, πιστεύουμε ότι ήρθε και το τέλος του κόσμου και ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να καταλάβει το τι περνάμε, γιατί πάντα σε εμάς τυχαίνουν τα χειρότερα.

Επειδή όμως πάντα υπάρχουν και χειρότερα, ρίξε μια ματιά στις εικόνες που ακολουθούν και θα δεις ότι δεν είσαι ο μόνος που πιστεύει ότι τον έχουν “φτύσει”. Κάποιοι από αυτούς που θα δούμε στην συνέχεια ίσως και να έχουν έναν καλό λόγο, για να πουν ότι είχαν μια χειρότερη μέρα από σένα!

 

 

Δες επίσης: 14 Άτυχες στιγμές που όλοι μας έχουμε ζήσει!

 

14 Άνθρωποι που είχαν μια δύσκολη μέρα!

atixes stigmes

Οκ δεν θα έδωσε όσα θα έδινε κανονικά για ένα iPhone, αλλά και πάλι πρέπει να πόνεσε η τσέπη του όταν το άνοιξε και αντίκρισε αυτό…

atiximata autokinito

Να έχει το αυτοκίνητο σου ένα μικρό προβληματάκι και αντί να στο φτιάχνουν στο συνεργείο να σου διαλύουν και το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Τον πνίγεις μετά ή δεν τον πνίγεις;

atiximata me autokinito

Μα πως το έκανε αυτό ρε φίλε; Με πόσο παίζει να έτρεχε και δεν είδε ότι έφτιαχναν τον δρόμο; Άσε που υπήρχε και σήμανση. Άντε να βγεις τώρα από εκεί!

diskoles meres

Να είσαι στον δρόμο με το αυτοκίνητο και ξαφνικά να σου φεύγει η ρόδα. Πάλι καλά να λέει που δεν έτρεχε, θα μπορούσε άνετα να είχε σκοτωθεί.

diskoles-stigmes autokinito

Πάμε και στα πιο light τώρα. Και το θέμα δεν είναι ότι λέρωσε το αυτοκίνητο, αλλά το ότι δεν μπορεί να το πάρει να φύγει τώρα. Που θα καθίσει ο άνθρωπος;

atiximata-me-fagito

Καλά σε αυτό εδώ θα πεις οκ έχω πάθει και χειρότερα, αλλά το καημένο δεν πρόλαβε να φάει το παγωτό του και του έπεσε και έχει χάλια και η μικρή και το αυτοκίνητο.

diskoles-stigmes

Ο πιλότος πρέπει να τα είδε όλα. Και να μην έπαθε κάτι φαντάσου το σοκ του, άσε που θα έχει κάνει και μεγάλη ζημιά.

kaki mera

Αν ήμουν στην θέση του οδηγού πραγματικά θα με είχε πάει τρεις και μία. Κλεισμένος από παντού και να περιμένεις να περάσει το τραίνο; Μου κάνει και λίγο θρίλερ η φάση.

paraxena atiximata

Μα πως το υπολόγισε έτσι ότι χωράει δεν μπορώ να καταλάβω και εδώ δεν ξέρεις ποιον να πρωτολυπηθείς, τον φορτηγατζή ή τον οδηγό του διπλανού αυτοκινήτου;

perierga atiximata aggouria.net

Κρίμα το αυτοκίνητο και φαίνεται να είναι του κουτιού. Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν χειρόφρενο; Εδώ θα μου πεις προσγειώθηκε και δεν πήραν χαμπάρι οι τυπάδες.

perierga atiximata

Κάτσε λίγο ρε συ πόσο ψηλά ήταν το φέρετρο και βγήκε από πάνω; Αναστήθηκε ο νεκρός; Φαντάσου και όσους βρίσκονταν από πίσω και το έβλεπαν να σπάει το τζάμι…

perierges ikones

Εδώ ξέρεις τι σκέφτομαι; Όχι τόσο την ζημιά που έγινε, που προφανώς είναι μεγάλη, αλλά το πως θα κατέβει ο καημένος από εκεί πάνω!

perierges stigmes

Και του έχω και παρέα. Για πες αυτός πως θα κατέβει από την σκεπή χωρίς σκάλα; Δεν πιστεύω να είχε πάρει μαζί του κινητό εκεί πάνω για να καλέσει βοήθεια!

paraxenes ikones

Τέλος, σε αυτή την περίπτωση αφού το αυτοκίνητο δεν έπαθε κάτι, λυπάμαι τον βενζινοπώλη για την ζημιά που του προκάλεσε αυτός ο οδηγός.

[adrotate banner=”12″]

Για πες, ποιος νομίζεις ότι είχε τελικά την πιο δύσκολη μέρα;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Αστεία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!