18 Ασπρόμαυρες φωτογραφίες που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις!

Μία εικόνα για να μας μεταφέρει δυνατά συναισθήματα δεν χρειάζεται να έχει πολλά χρώματα. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες μπορούν να είναι εξίσου αισθαντικές, καθώς μας γυρίζουν μερικά χρόνια πίσω σε εποχές που πολλοί από εμάς δεν έχουν ζήσει.

Βέβαια, βγαίνουν και σήμερα τέτοιου είδους φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τα ανάλογα φίλτρα.

Κάποιες φορές όμως οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν λίγο πιο ανατριχιαστικές από όσο είναι ήδη, λόγω της έλλειψης των χρωμάτων! Πολλές από τις εικόνες που θα δεις στην συνέχεια είναι αρκετά τρομακτικές από μόνες τους, ενώ οι υπόλοιπες ίσως δείχνουν έτσι επειδή είναι ασπρόμαυρες.

Όπως και να χει, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη καμιά τους. Δες λοιπόν τις φωτογραφίες που ακολουθούν και διάλεξε αυτή που πιστεύεις εσύ ότι είναι η πιο creepy!

 

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες που θα σου φέρουν εφιάλτες!

anatrixiastikes aspromaures fotografies anatrixiastikes eikones aggouria.net anatrixiastikes fotografies black and white photos creepy photos daimonismenes gunaikes gunaika skeletos eikona palies fotografies paraksenes eikones aggouria.net aspromaures fotografiesparaxenes aspromaures eikones paraxenes fotografies perierges eikones perierges fotografies mora tromaktikes eikones tromaktikes eikones tromaktikoi klooun zontani moumia

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!