Απίστευτο: Τον “δάγκωσε” αράχνη και δείτε τι έπαθε!

Είναι τόσοι πολλοί εκείνοι που φοβούνται τις αράχνες, που πολλές φορές οι αντιδράσεις τους μας φαίνονται πολύ υπερβολικές, για ένα τόσο μικρό ζωύφιο. Γνωρίζεις όμως το τι μπορούν να σου προκαλέσουν, κάποιες συγκεκριμένες με ένα απλό τους “δάγκωμα;

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που πήρε και μεγάλη έκταση, είναι ο 33χρονος Βρετανός Sunil Dade, από το Γκρίνφορντ της Αγγλίας τον οποίο τον τσίμπησε μια αράχνη στον σβέρκο του, αλλά αυτό που ένιωσε εκείνη την στιγμή και το αποτέλεσμα που είχε αυτό το τσίμπημα, ήταν απλά απερίγραπτα!

 

Δες επίσης: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και τραβούσε βίντεο!

 

33χρονος Βρετανός τσιμπήθηκε από αράχνη και ένιωσε να τον χτυπάει κεραυνός

Sunil Dade dagkoma araxnis

Ο Sunil Dade είχε βγει στην πίσω αυλή από το σπίτι των γονιών του, στο οποίο και μένει, για να μαζέψει τα ρούχα, όταν ένιωσε έναν τρομερό πόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και στον σβέρκο, σαν να τον χτυπάει κεραυνός. Πέταξε προφανώς τα ρούχα και άρχισε να τρέχει προς το εσωτερικό του σπιτιού του ουρλιάζοντας από τον πόνο.

Όταν μπήκε μέσα, ο μόνος που ήταν εκεί ήταν ο αδερφός του, ο οποίος όταν κοίταξε να δει το τι συνέβη, είδε μια σκοτωμένη αράχνη επάνω στην μπλούζα του και έτσι συνειδητοποίησε πως ο πόνος αυτός προερχόταν από το τσίμπημα μιας δηλητηριώδους αράχνης, της γνωστής Μαύρης χήρας.

simadi tsimpima araxni mauri xira

Έτσι πίεσε το δέρμα του για να βγει όσο το δυνατόν περισσότερο δηλητήριο γινόταν, αλλά και πάλι είδε το δέρμα του αδερφού του να γίνεται ξαφνικά, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μαύρο.

Χρειάστηκε περισσότερο από μία εβδομάδα για να ξεφλουδίσει το μαύρο δέρμα, αφήνοντας πίσω του ένα κόκκινο χρώμα. Ο 33χρονος, δεν μπορούσε να γυρίσει καλά καλά το κεφάλι του, ενώ είχε και τεράστιο πρόβλημα με τον ύπνο.

Φυσικά, όσο διήρκησε αυτός ο πόνος, ο μαθητευόμενος υδραυλικός δεν μπορούσε να πάει στην δουλειά του, μιας και ένιωθε ανήμπορος να κάνει και την παραμικρή κίνηση.

dilitiriodis araxni mauri xira

Έπειτα, σε δήλωση του είπε πως δεν φοβόταν ποτέ τις αράχνες, αλλά τώρα τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να δει κάποια μπροστά του. Στο παρελθόν, είχε σπάσει δύο σπονδύλους από ένα ατύχημα, τον έχουν τσιμπήσει και μέλισσες, αλλά αυτό που ένιωσε δεν συγκρινόταν μαζί τους για κανένα λόγο, μιας και άρχισαν να τρέμουν τα χέρια και τα πόδια του ανεξέλεγκτα.

Επίσης, είπε στις δηλώσεις του ότι αρχικά προσπάθησε να αγνοήσει το κάψιμο  που ένιωθε, αλλά την επόμενη μέρα που επισκέφθηκε τον γιατρό του, τον έστειλε κατευθείαν στα επείγοντα περιστατικά, όπου και του έδωσαν αντιβιοτικά.

tsimpima araxnis dagkoma araxnis simadi

Αυτά τα περιστατικά είναι σπάνια στην Αγγλία, αλλά δύο ημέρες μετά συνέβη το ίδιο και σε μία 13χρονη μαθήτρια, την Amelia Nielsen, την οποία την τσίμπησε στον ύπνο της, δημιουργώντας μια μεγάλη πληγή στο μάγουλο και προκαλώντας της σοβαρή λοίμωξη, από το δηλητήριο.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!