Δεν τάισαν το σκυλί και έφαγε τον γείτονα!

Δύο γυναίκες από το Λίβερπουλ καταδικάστηκαν σε δώδεκα μήνες φυλάκιση, επειδή ο μεγαλόσωμος σκύλος τους, που είχε να φάει 45 ώρες, επιτέθηκε στον 79χρονο γείτονά τους και τον….κατασπάραξε. Η Haylley Sulley 30 ετών και η συγκάτοικος της Della Woods 29 ετών, έφυγαν από το σπίτι τους στην περιοχή Norris Greeen του Λίβερπουλ αφήνοντας μόνα και ατάιστα τα τρία σκυλιά τους για 45 ώρες.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος Charlie, που ήταν ράτσας Πρέσα Κανάριο, ένας τύπος μολοσσού που προέρχεται από τα Κανάρια νησιά, μύρισε το φαγητό που ετοίμαζε ο 79χρονος γείτονας, ο συνταξιούχος Clifford Clark και πήδηξε από τον φράχτη στην κουζίνα του άτυχου άντρα ο οποίος είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή.

Το πεινασμένο σκυλί επιτέθηκε στον ηλικιωμένο, ενώ όπως καταγγέλλουν οι γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία, ο σκύλος έβγαζε αφρούς από το στόμα του και παρά την προσπάθεια του 79χρονου να αποκρούσει το ζώο, ο σκύλος τον δάγκωσε με μανία και τον ακρωτηρίασε στο ένα χέρι, ενώ το άλλο χέρι του θύματος «κρεμόταν από μία κλωστή»!

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν το ζώο αφού επιτέθηκε και σε αυτούς και προσπάθησε να δαγκώσει το όπλο του ενός αστυνομικού!

Ο δικαστής Brown, που επέβαλε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών στις δύο ιδιοκτήτριες του σκύλου, είπε ότι ο άτυχος συνταξιούχος φαγώθηκε ζωντανός, ενώ στο στόμα του ζώου βρέθηκαν κομμάτια από τα ρούχα του θύματος.

Πηγή: protothema.gr

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!