15 Απαράδεκτοι κομμωτές που δεν θα έπρεπε να ξανά πιάσουν ψαλίδι!

Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από ένα νέο κούρεμα. Υπάρχουν τόσα πολλά hairstyles ανάμεσα από τα οποία μπορείς να επιλέξεις, πράγμα το οποίο κάνει πιο δύσκολη την επιλογή. Αλλά και πάλι, ακόμη κι αν επιλέξεις το κατάλληλο κούρεμα για το πρόσωπο σου, αν πέσεις σε απαράδεκτες κομμώτριες το αποτέλεσμα μόνο αστείο μπορεί να είναι!

Δυστυχώς, κάποιες κοπέλες θέλουν να πιστεύουν ότι είναι το χρυσό ψαλίδι, αλλά όταν δοκιμάζουν να κουρέψουν κάποιον το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να τους αρπάξεις το ψαλίδι ή την μηχανή από το χέρι και να τις στείλεις επειγόντως για μαθήματα κομμωτικής.

Μπορεί να ακούγομαι υπερβολική αλλά ρίχνοντας μια ματιά στις εικόνες που ακολουθούν θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι έχω απόλυτο δίκιο! Δες ακόμη τα 15 πιο περίεργα κουρέματα που έχω δει!

 

Τα πιο fail κουρέματα από απαράδεκτες κομμώτριες!

antrika karfakia mallia aparadekta antrika kouremata apotiximenes kommotries apotuximena paidika kouremata asteia andrika kouremata astia mallia ananas asties eikones aggouria.net athlia gunaikeia kouremata fails antrika kouremata fails mallia xeti aggouria.net funny haircuts gunaikeia kouremata fails paliaka kouremata paraksena hairstyles aggouria.net paraksenes eikones koyremata

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!