Τα 15 πιο περίεργα κουρέματα που έχω δει!

Νομίζεις ότι μόνο οι γυναίκες κάνουν αποτυχημένα πειράματα με τα μαλλιά τους και ότι οι άντρες είναι πιο προσεκτικοί; Τότε δες εδώ τα πιο περίεργα κουρέματα που έγιναν ποτέ και σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη!

Ένα καλό κούρεμα μπορεί να αναδείξει όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά του πρόσωπου μας με τον καλύτερο τρόπο, θα πρέπει όμως για να το πετύχουμε αυτό να είναι προσεγμένο και με ωραίο στυλ.

Κάτι στο οποίο όπως φαίνεται μερικοί δεν δίνουν και πολύ μεγάλη σημασία και γι’ αυτό έχουν τα αποτελέσματα που θα δούμε στην συνέχεια.

 

Δες επίσης: Τα καλύτερα Αντρικά κουρέματα για το 2014 – 2015

 

Τα πιο παράξενα κουρέματα που υπάρχουν

1. Κοίτα ρε παιδί μου αυτός ο Cisse έχει καταστρέψει πολύ κόσμο, εκείνος όμως ήξερε να το κάνει μόδα, ενώ αυτός εδώ μάλλον πιο πολύ να μας ανοίξει την όρεξη για γαριδάκια το πάει.

paraksena kouremata

2. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις αυτό το κούρεμα, είναι και το χρώμα αυτό κάτσε καλά. Θυμίζει και καπουτσίνο με αφρόγαλα πάντως, για δες το καλύτερα! Στην καλύτερη σφουγγάρι.

astia kouremata aggouria.net

3. Αυτό το κούρεμα είναι για τους ανθρώπους που θέλουν να εξελίσσονται στην ζωή τους αργά και σταθερά, σκαλί σκαλί που λέμε βρε παιδί μου.

perierga adrika kouremata

4. Έλα παραδέξου το ήθελες να μοιάσεις με μπάλα του τένις γι’ αυτό τα έκανες όλα ε;

asties fotografies aggouria.net

5. Τελικά δεν είμαι η μόνη που βλέπω τους Simpsons, ο φίλος μας εδώ τους έχει και ως πρότυπο. Κάποιος να του κόψει το ίντερνετ και την τηλεόραση, το χάνουμε το παιδί!

perierges fotografies

6. Αυτό θέλω να πιστεύω ότι ήταν αποτέλεσμα ενός ατυχήματος και δεν έγινε από επιλογή. Αν παίχτηκε το δεύτερο όμως ένα έχω να πω: Houston we’ve got a problem!

paraksenes ikones aggouria.net

7. Ποια τρελή μάνα θα έκανε τέτοιο πράγμα στο παιδί της; Έχει πολλά χρόνια μπροστά του το καημένο για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, άστο να ευχαριστηθεί τα μαλλάκια του τώρα που προλαβαίνει.

paidika kouremata

8. Κάποτε ήταν στην μόδα το αντρικό κούρεμα “φράχτης”, αυτό εδώ όμως μάλλον είναι η εξέλιξη για τους πιο ανοιχτόμυαλους.

perierga xtenismata aggouria.net

9. Τι σημασία έχει το αν έχεις πολλά μαλλιά, όταν η πρωτοτυπία είναι αυτή που ξεχωρίζει; Νέα τάση της μόδας στα αντρικά κουρέματα από δω και στο εξής είναι το μουστάκι στο κεφάλι!

astia adrika kouremata

10. Να και το κέικ… Ή που πείνασα ή που κάποιος έχει μεγάλη αδυναμία στα γλυκά!

paraksena adrika kouremata

11. Από την μία μοιάζει σαν να φοράει κορδέλα και από την άλλη σαν να έχει το εβραϊκό καπελάκι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είχε καθρέφτη μπροστά του.

adrika kouremata aggouria.net

12. Μόλις το είδα ένα καuτό δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου και όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την νοσταλγία για την πλαστελίνη. Βέβαια, τα λες και μακαρόνια στο χαλαρό (να το πάλι το φαγητό στη μέση).

asties omiotites

13. Βαρέθηκες να παίζεις χωρίς ταμπλό κι όμως όπως βλέπεις υπάρχει λύση, αν και το να φοράς ένα καπέλο από φυσική τρίχα είναι κλάσεις ανώτερο!

perierga adrika xtenismata

14. Son-goku αγάπη μου εσύ; Να ξερες πόσο μου χες λείψει βρε παλιόπαιδο!

perierges ikones aggouria.net

15. Αυτός να μου το θυμηθείς στην προηγούμενη ζωή του ήταν σκίουρος!

perierges omiotites

[adrotate banner=”12″]

Θα δοκίμαζες ποτέ να κάνεις ένα από αυτά τα παράξενα κουρέματα. Ποιο σου φάνηκε το πιο περίεργο από όλα;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Περίεργα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!