10 Αληθινές ιστορίες που θυμίζουν κινηματογραφικά σενάρια!

Ο κινηματογράφος πολλές φορές εμπνέεται από τη ζωή ή το αντίστροφο. Έχουμε δει πολλούς ανθρώπους να κάνουν πραγματικότητα διάφορες σκηνές από ταινίες νομίζοντας πως είναι και οι ίδιοι ήρωες.

Πολλές φορές όμως η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία και από τον καλύτερο συγγραφέα. Έτσι υπάρχουν κάποιες αληθινές ιστορίες που μας θυμίζουν κινηματογραφικά σενάρια και στεκόμαστε με πολλή δυσπιστία απέναντι τους.

Κι όμως αυτές οι ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και δεν υπάρχει κανένα σεναριακό κενό όπως συμβαίνει πολλές φορές στις ταινίες.

 

Αληθινές ιστορίες που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από το Χόλυγουντ

 

Οι δίδυμες

didimes

Οι δύο αυτές αδελφές είναι οι Alexandria και Anastasia Duval, γνωστές εκπαιδεύτριες yoga οι οποίες έμεναν στη Χαβάη και είχαν δικό τους studio yoga. Όλα έμοιαζαν φυσιολογικά μέχρι που μια μέρα έγινε κάτι και τα ανέτρεψε όλα.

Οι δύο αδελφές ήταν στο SUV αυτοκίνητό τους, όταν τις είδαν να τσακώνονται άσχημα και μετά από μια απότομη στροφή κατέληξαν σε χαράδρα 60 μέτρων. Η Anastasia πέθανε ενώ η Alexandria κατάφερε να επιζήσει.

Μετά από αυτό το μυστηριώδες ατύχημα άρχισαν να αποκαλύπτονται πολλά περίεργα στοιχεία, όπως ότι τα πραγματικά ονόματά τους ήταν Alison και Ann Dadow και είχαν ανοίξει κατά καιρούς πολλά studio yoga σε διάφορες πόλεις, κλείνοντας τα χωρίς προειδοποίηση και αφήνοντας πολλά χρέη.

Η Alexandria κατηγορήθηκε για τον φόνο της αδερφής της, αλλά αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Η συνέχεια στα δικαστήρια ή στη μεγάλη οθόνη…

Θρυλική επανένωση

epanenwsh

Η Helen Andre και ο Davy Moakes ετοιμάζονταν να παντρευτούν το 1951 όταν τους χώρισαν οι γονείς τους. Οι δύο τότε νέοι πληγώθηκαν πολύ αλλά με το πέρασμα του χρόνου έφτιαξαν τις ζωές τους και έγιναν ευτυχισμένοι.

Η κ.Andre μετά από πολλά χρόνια και έχοντας χάσει ήδη 3 άντρες αποφάσισε με την βοήθεια της κόρης της να ψάξει και να βρει τον Davy. Τον βρήκε και αφού και εκείνος είχε ήδη χάσει 2 συζύγους αποφάσισαν να επανενωθούν και τελικά παντρεύτηκαν μόλις φέτος μετά από 65 χρόνια!

Ο υποψήφιος

o-upopshfios

Ο Dick Marple ήταν για 4 θητείες υπόδειγμα εκπροσώπου της πολιτείας New Hampshire των Ηνωμένων Πολιτειών υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των πολιτών και έχοντας κάνει πρόταση για απομάκρυνση του φθορίου από το νερό της Πολιτείας, όπως και πρόταση για απόδοση κατηγοριών ακόμα και στους εκλεγμένους που δεν ήταν αντάξιοι των θέσεων του.

Την ημέρα των εκλογών όμως όταν είχε θέσει υποψηφιότητα για 5η συνεχόμενη φορά τον περίμενε κάτι αναπάντεχο. Καθώς ήταν έξω από το εκλογικό κέντρο ένας αστυνομικός τον αναγνώρισε όχι επειδή ήταν υποψήφιος, αλλά επειδή εκκρεμούσε ένα ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για παράνομη οδήγηση χωρίς άδεια.

Κλέφτης χρυσού

kastro-kanadas

Ένας εργαζόμενος στο Βασιλικό Καναδικό Νομισματοκοπείο, ο Leston Lawrence κατάφερνε να κλέβει ράβδους χρυσού και να τις πουλάει. Κανείς δεν μπορούσε να το αποδείξει όμως ή να καταλάβει πως το κατάφερε καθώς υπήρχαν παντού κάμερες και προσωπικό ασφαλείας.

Εκεί που κατέληξαν είναι ότι ο Lawrence είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τους φύλακες όπως επίσης ότι πολλές από τις κάμερες δεν έβλεπαν σε συγκεκριμένα σημεία. Επίσης ακόμα και πολλοί από τους ανιχνευτές προφανώς είχαν χαλάσει.

Μετά από αυτή την υπόθεση, όπως είναι λογικό, το Νομισματοκοπείο αναβάθμισε όλες τις συσκευές ανίχνευσης αλλά και τις κάμερες.

Ψάχνοντας τον κόκορα

kotopoylo

Στην πολιτεία Pittsburgh των Ηνωμένων Πολιτειών απαγορεύεται να υπάρχουν κόκορες εντός των ορίων της πόλης. Στην έκταση ενός κατοίκου όμως του Henry Gaston ένας κόκορας επιμένει να βρίσκεται συνεχώς εκεί ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά.

Ο Henry Gaston οδηγήθηκε στο δικαστήριο και ο δικαστής του έδωσε 30 μέρες προθεσμία για να πιάσει τον κόκορα και να τον απομακρύνει από το οικόπεδό του. Ο Gaston είπε ότι θα προσπαθήσει, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν θα μπορούσε να τα καταφέρει.

Ο ήρωας

o-hrwas

Ο 43χρονος Michael Orchard είδε το σπίτι των γειτόνων του να παίρνει φωτιά και καθώς δεν ήταν κανείς μέσα και η πυροσβεστική δεν φαινόταν στον ορίζοντα ήξερε ότι ήταν παγιδευμένος ο σκύλος τους και θα έπρεπε να δράσει γρήγορα για να τον σώσει.

Έτσι αποφάσισε να σπάσει με το αυτοκίνητό του την γυάλινη πόρτα της πίσω αυλής και κατάφερε να σώσει τον ανήμπορο σκύλο.

Ο Orchard όμως συνελήφθη για την ηρωική του αυτή κίνηση, γιατί απλά δεν υπήρχε φωτιά. Ήταν υπό την επήρεια LSD και όλα αυτά ήταν κατασκευάσματα του μυαλού του!

Τα περίεργα brownies

tromagmenos-pateras

Ο 54χρονος Mike από την Omaha, Nebraska βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ανάμεσα από τα ψώνια του σπιτιού του βρήκε μία σακούλα με brownies της μητριάς του. Το γεγονός ότι ήταν πεντανόστιμα ήταν το πρώτο δείγμα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, το δεύτερο και πιο τρομακτικό ήταν πως τα πάντα γύρω του έπαιρναν γεωμετρικά σχήματα και άρχισε να βλέπει δαίμονες.

Ευτυχώς, οι εφηβικές του αναμνήσεις τον έκαναν να συνειδητοποιήσει ότι δεν τρελάθηκε και πως τελικά βρισκόταν υπό την επήρεια χασίς. Η γυναίκα του απέκρυψε την αλήθεια από τα παιδιά τους και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν παρά μόνο να γελάσουν στην εικόνα του Mike να σέρνεται προς την κουζίνα.

Τελικά, τον άφησαν απλά να κοιμηθεί με σκοπό να γίνει καλά. Ο Mike πλέον βρίσκει την όλη κατάσταση αστεία και προειδοποιεί όσους κάνουν χρήση πως δεν θα έχουν καλή κατάληξη.

Τυχαία δημοτικός σύμβουλος

periergos-dimotikos-sumvoulos

Ο Glyve Nagell είναι τραγουδιστής ενός μέταλ γκρουπ και κάτοικος της πόλης Nolbton στη Νορβηγία. Ως υπόδειγμα της κοινωνίας του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο σαν αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος. Εξ’ αιτίας μιας παρανόησης όμως εκλέχτηκε στην κανονική λίστα.

Τα μόνα καθήκοντα που θα είχε να κάνει είναι να υποστηρίζει τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους. Τώρα όμως έχει αναλάβει πλήρη καθήκοντα και παράλληλα κανονίζει περιοδείες με τη μπάντα του όσο του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του ως προς τα κοινά.

Λαθρεπιβάτης

anthrwpos-se-valitsa

Οι Ελβετοί συνοριοφύλακες πραγματοποιούσαν τους τυπικούς ελέγχους στα σύνορα με την Ιταλία όταν έπεσε στην αντίληψή τους κάτι πολύ περίεργο. Ένας κύριος μετέφερε μια πολύ μεγάλη βαλίτσα η οποία φαινόταν πολύ βαριά. Έτσι τον πλησίασαν και όταν κατέβασαν την βαλίτσα από το τραίνο στην αποβάθρα ακόμα και η κατανομή του βάρους του φορτίου ήταν δυσανάλογη.

Όταν την άνοιξαν σιγουρεύτηκαν γι’ αυτό που είχαν υποψιαστεί. Ένας άντρας ύψους 1.83 ξεπετάχτηκε από μέσα με τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί να μένει άναυδος και να τραβά βίντεο με τα κινητά τους. Οι δύο άντρες επέστρεψαν πίσω στην Ιταλία και το βίντεο έγινε viral σε όλο το κόσμο.

Δες και για άλλους που έχουν σκεφτεί απίθανα μέρη για λαθρεπιβίβαση: 14 Απίστευτα μέρη που βρέθηκαν κρυμμένοι μετανάστες!

Ο ήρωας της πίτσας

assos-twn-dikasthriwn

Το καλοκαίρι που μας πέρασε 4 ληστές είχαν πλάσει ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα οδηγούσαν έναν διανομέα πίτσας σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με σκοπό να τον ληστέψουν. Μια σειρά από γεγονότα όμως έκανε το σχέδιο τους να καταλήξει σε φιάσκο.

Ο διανομέας που πήγε να παραδώσει την πίτσα ήταν ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας, ο Napoleon Harris ο οποίος έτυχε τη συγκεκριμένη μέρα να βοηθά τους υπαλλήλους τους και ο οποίος παράλληλα ήταν και γερουσιαστής.

Εκτός αυτού ο γερουσιαστής ως πρώην αθλητής έχει ύψος 1.91 και ζυγίζει 113 κιλά. Αυτό έκανε τους κλέφτες να επιβιβαστούν στο φορτηγάκι τους και να τραπούν σε φυγή. Λίγα μέτρα πιο κάτω το όχημα εντοπίστηκε παρατημένο και στο κρεβάτι που βρισκόταν μέσα οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη αίματος.

Έτσι με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και την περιγραφή του γερουσιαστή οι άντρες κατηγορήθηκαν για φόνο και κατέληξαν στη φυλακή.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!