7 Δολοφόνοι που συνελήφθησαν κάτω από περίεργες συνθήκες!

Οι περισσότεροι δολοφόνοι έχουν κάποιο σαφές κίνητρο για το οποίο διέπραξαν το έγκλημα τους και γι’ αυτό φυσικά δεν καταφέρνουν να διαφύγουν ή να βρουν κάποιο ανοιχτό παραθυράκι στον νόμο.

Προφανώς όμως, η αστυνομία δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που διεπράχθη ένας φόνος, αν τα κίνητρα του δολοφόνου είναι περίεργα. Εκεί είναι που αρχίζουν και ψάχνουν διαρκώς, για το ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο ή ακόμη καλύτερα, ποιος θα είχε λόγο να το κάνει ή παρόμοια πράξη καταχωρημένη στον φάκελο του στην αστυνομία.

Τα άτομα που θα δεις στην συνέχεια, διέπραξαν τους πιο περίεργους φόνους και δυσκόλεψαν αρκετά την αστυνομία και το δικαστήριο!

 

Δολοφόνοι που συνελήφθησαν αρχικά για άλλους λόγους!

 

1. Anthony Garcia

dolofonoi ameriki

Ο Anthony Garcia ήταν ένας γκάνγκστερ από την Καλιφόρνια που δολοφόνησε έναν υπάλληλο μιας κάβας. Βέβαια, ο λόγος που συνελήφθη αργότερα ήταν επειδή οδηγούσε χωρίς να έχει άδεια οδήγησης. Όταν όμως τον βρήκε η αστυνομία, είδε στο στήθος του ένα περίεργο τατουάζ το οποίο τον έβαλε στην φυλακή.

Αυτό το τατουάζ έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε τον υπάλληλο της κάβας.

2. Dennis Rader

serial killer Dennis Rader

Εδώ μιλάμε για έναν serial killer, μιας και είχε βασανίσει και σκοτώσει 10 άτομα. Η ταυτότητα του όμως, μαζί με τις πληροφορίες για το όχημά του και την σύνδεση του με τους φόνους, έγιναν γνωστά στην αστυνομία μέσω μιας δισκέτας. Και όλα αυτά πριν καν δουν ότι ταιριάζει το DNA του με αυτό που είχε βρεθεί στα πτώματα.

3. Lonnie Franklin

perierga egklimata

Ο Franklin δολοφόνησε 10 γυναίκες μέσα σε 20 χρόνια. Ο λόγος που οδηγήθηκε η αστυνομία σε εκείνον όμως, ήταν το DNA του γιου του.

Ο γιος του συνελήφθη και αναγκαστικά έπρεπε να δώσει ένα δείγμα DNA και για την εξακρίβωση των στοιχείων του, μόνο που αυτό το δείγμα ταίριαζε πολύ με το DNA που εντοπίστηκε στα θύματα των δολοφονιών του. Επειδή ήταν μικρός για να είχε ξεκινήσει τους φόνους 20 χρόνια πριν, η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί τον πατέρα του.

4. David Berkowitz

perierges silipsis dolofonon

Ο David Berkowitz σκότωσε 6 άτομα, ενώ τραυμάτισε πολύ περισσότερα με το 44άρι όπλο του. Το έσκασε με το αυτοκίνητο του μετά από αυτή του την πράξη και για κακή του τύχη πήγε και πάρκαρε μπροστά από έναν πυροσβεστικό σταθμό για να περάσει απαρατήρητος. Όταν πλησίασε όμως το περιπολικό, γκάζωσε και προσπάθησε να τους ξεφύγει έχοντας ένα εισιτήριο στάθμευσης επάνω στο παρμπρίζ του.

Αυτό που έκανε την αστυνομία να τον κυνηγήσει, ήταν ότι σπάνια μοίραζαν εισιτήρια στάθμευσης στην συγκεκριμένη περιοχή που τον είδαν.

5. Joe Hunt

Joe Hunt

Ο συγκεκριμένο γοητευτικός κύριος, ήταν μέλος της λέσχης των δισεκατομμυριούχων. Είχε σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα, καθώς δολοφόνησε τον απατεώνα Ρον Λέβιν, αφού πρώτα είχε φροντίσει να τον διασύρει και να τον κάνει να φαίνεται κακός με τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ο τρόπος που τον κατάλαβαν όμως, ήταν όταν βρήκαν το σημειωματάριο του όπου ανέλυε ότι χρειάζεται κάποιος για να εκτελέσει μια τέλεια δολοφονία.

6. Dennis Nilsen

xazoi dolofonoi aggouria.net

Ο Dennis Nilsen σκότωσε περίπου 15 άτομα στην Αγγλία μέσα σε 5 χρόνια, από το 1978 έως το 1983. Για να εξαφανίσει τα πτώματα, έβαλε τα λείψανα τους στο σύστημα των υδραυλικών εγκαταστάσεων του σπιτιού του.

Μετά από καιρό και αφού είχαν βουλώσει οι σωλήνες του, κάλεσε τον υδραυλικό, ο οποίος βρήκε ανθρώπινα υπολείμματα και φυσικά, χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε την αστυνομία.

7. Gary Ridgway

epikindinoi egklimaties dolofonoi

Τέλος, αυτός ήταν από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες – δολοφόνους της Αμερικής, μιας και είχε διαπράξει 71 δολοφονίες, αλλά καταδικάστηκε μόνο για τις 49 από αυτές.

Το κορυφαίο είναι ότι είχε περάσει και το τεστ του ανιχνευτή ψεύδους, αλλά με έρευνες που διεξήχθησαν και πάλι το 2001, με βάση το DNA του κατάφεραν επιτέλους να τον πιάσουν για τα τρομακτικά εγκλήματα που είχε διαπράξει.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!