Έχεις αγοράσει ποτέ Red Bull; Δες πως θα πάρεις 10$

Τρελαίνεσαι για το Red Bull; Σου δίνει όποτε το πίνεις ενέργεια και φτερά; Μάλλον όλα είναι στο μυαλό σου! Δες εδώ πως και γιατί μπορείς να πάρεις εύκολα 10$!

Αν έχεις αγοράσει έστω και μία φορά στη ζωή σου από το 2002 μέχρι και σήμερα το γνωστό ενεργειακό ποτό Red Bull, αντί για ενέργεια το μόνο που πιθανόν να πήρες είναι η νευρικότητα από την καφεΐνη. Τώρα όμως μπορείς να πάρεις και 10$.

Βέβαια αν δεν θέλεις τα 10$ μπορείς να πάρεις δωρεάν δύο Red Bulls. Αυτό είναι μέρος της λύσης που πρότεινε  η Αυστριακή μάρκα αυτή τη βδομάδα, λόγω της παραπλανητικής της διαφήμισης, που όπως όλοι γνωρίζουμε έλεγε ότι το RedBull δίνει φτερά.

Επίσης, υπόσχεται αυξημένη ταχύτητα αντίδρασης, απόδοσης αλλά και συγκέντρωσης.

Όλα αυτά όμως συνέβησαν χάρη στον ενάγοντα Benjamin Careathers, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο ρόφημα που παρέχει αρκετά γερή δόση καφεΐνης, δεν παρέχει τις περιβόητες ιδιότητες που αναφέρει η μάρκα, οι οποίες αποδίδονται στην ταυρίνη και το guarana.

Έτσι λοιπόν η Red Bull αναμένεται να πληρώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και να καταθέσει άλλα $ 6.500.000 δολάρια σε ένα ταμείο διακανονισμών, εντός της εβδομάδος.

Αν όμως έστω και μια φορά έχεις πιει αυτό το ενεργειακό ποτό μπορείς να κάνεις εδώ την αίτηση σου, για να λάβεις τα 10 δολάρια που σου αντιστοιχούν. Βέβαια ακόμη και αν δεν έχεις πιει δεν σε ελέγχει κανένας, ούτε το διασταυρώνουν, οπότε τσάμπα λεφτά είναι, να πάνε χαμένα;

Συμπέρασμα; Μήπως να σταματήσεις να εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα όλα αυτά που σου πουλάνε, με μία πολύ πετυχημένη διαφήμιση; Απλά καλό marketing και από ουσία…

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!