Αυτή είναι η βασίλισσα της κόκας!

Η πανέμορφη μελαχρινή χαρακτιρίζεται ως η νέα βασίλισσα της κοκας στις ΗΠΑ..

Η 27χρονη Κλάουδια Οτσόα Φέλιξ είναι η καινούρια αρχηγός των διαβόητων καρτέλ ηρωίνης «Los Ántrax» που εισάγεται στις ΗΠΑ.  Η κοπέλα πήρε τα σκήπτρα μετά τη σύλληψη του συντρόφου της Αρέτσιγα Γκαμπόα στην Ολλανδία για διακίνηση ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 27χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών από προηγούμενο σύντροφο, όμως αυτό δεν την εμποδίζει όπως φαίνεται…ποζάρει στα κοινωνικά δίκτυα με άκρως πρoκλητικo τρόπο παρέα με τα όπα της….

 

 

Δες περισσότερα θέματα ΜΟΝΟ για άντρες εδώ…

 

Δείτε τις φωτογραφίες.

Αυτή είναι η βασίλισσα της κόκας (εικόνες) Η πανέμορφη μελαχρινή χαρακτιρίζεται ως η νέα βασίλισσα της κοκας στις ΗΠΑ.. Η 27χρονη Κλάουδια Οτσόα Φέλιξ είναι η καινούρια αρχηγός των διαβόητων καρτέλ ηρωίνης «Los Ántrax» που εισάγεται στις ΗΠΑ. Η κοπέλα πήρε τα σκήπτρα μετά τη σύλληψη του συντρόφου της Αρέτσιγα Γκαμπόα στην Ολλανδία για διακίνηση ναρκωτικών. Αξίζει να σημειωθεί πως η 27χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών από προηγούμενο σύντροφο, όμως αυτό δεν την εμποδίζει όπως φαίνεται...ποζάρει στα κοινωνικά δίκτυα με άκρως πρoκλητικo τρόπο παρέα με τα όπα της.... Δείτε τις φωτογραφίες. Αυτή είναι η βασίλισσα της κόκας (εικόνες) Η πανέμορφη μελαχρινή χαρακτιρίζεται ως η νέα βασίλισσα της κοκας στις ΗΠΑ.. Η 27χρονη Κλάουδια Οτσόα Φέλιξ είναι η καινούρια αρχηγός των διαβόητων καρτέλ ηρωίνης «Los Ántrax» που εισάγεται στις ΗΠΑ. Η κοπέλα πήρε τα σκήπτρα μετά τη σύλληψη του συντρόφου της Αρέτσιγα Γκαμπόα στην Ολλανδία για διακίνηση ναρκωτικών. Αξίζει να σημειωθεί πως η 27χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών από προηγούμενο σύντροφο, όμως αυτό δεν την εμποδίζει όπως φαίνεται...ποζάρει στα κοινωνικά δίκτυα με άκρως πρoκλητικo τρόπο παρέα με τα όπα της.... Δείτε τις φωτογραφίες. Αυτή είναι η βασίλισσα της κόκας (εικόνες)Η πανέμορφη μελαχρινή χαρακτιρίζεται ως η νέα βασίλισσα της κοκας στις ΗΠΑ.. Η 27χρονη Κλάουδια Οτσόα Φέλιξ είναι η καινούρια αρχηγός των διαβόητων καρτέλ ηρωίνης «Los Ántrax» που εισάγεται στις ΗΠΑ. Η κοπέλα πήρε τα σκήπτρα μετά τη σύλληψη του συντρόφου της Αρέτσιγα Γκαμπόα στην Ολλανδία για διακίνηση ναρκωτικών. Αξίζει να σημειωθεί πως η 27χρονη είναι μητέρα τριών παιδιών από προηγούμενο σύντροφο, όμως αυτό δεν την εμποδίζει όπως φαίνεται...ποζάρει στα κοινωνικά δίκτυα με άκρως πρoκλητικo τρόπο παρέα με τα όπα της.... Δείτε τις φωτογραφίες. Αυτή είναι η βασίλισσα της κόκας (εικόνες) Αυτή είναι η βασίλισσα της κόκας (εικόνες)

 

[adrotate banner=”12″]

 

Δες Επίσης: 17 «Ατακτούλικα» κορίτσια…

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!