10 Αεροδρόμια που δε θα ήθελες να επισκεφτείς!

Τα ταξίδια σε άλλες χώρες είναι το όνειρο πολλών ανθρώπων. Ένα ταξίδι με αεροπλάνο για πολλούς αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να “πετάξουν στα ουράνια” ενώ για κάποιος άλλους είναι μια τρομακτική εμπειρία. Μπορεί να είναι λόγω ύψους μπορεί λόγω της κακής οργάνωσης των αεροδρομίων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν ξεπερνούν ποτέ το φόβο τους και δεν παίρνουν την απόφαση να ταξιδέψουν με αεροπλάνα.

Σε μερικές περιπτώσεις, βέβαια, δεν έχουν και άδικο καθώς δεν είναι λίγα εκείνα τα αεροδρόμια που φοβάσαι να προσγειωθείς για διάφορους λόγους. Ας δούμε, λοιπόν, τα 10 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο.

 

Τα χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο

 

Wellington International Airport, Νέα Ζηλανδία

Wellington International Airport

Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο έχει τον χειρότερο αεροδιάδρομο που μπορείς να φανταστείς.  Αρχίζει και τελειώνει στο νερό. Απλά προσεύχεσαι ο πιλότος να απογειωθεί και να προσγειωθεί εγκαίρως!

Dammam King Fahd International Airport, Σαουδική Αραβία

Dammam King Fahd International Airport

Η Σαουδική Αραβία φαντάζει σαν ένα όνειρο για πολλούς από εμάς. Σκέψου το πολύ, όμως, πριν πάρεις την απόφαση να βρεθείς σε αυτό το αεροδρόμιο. Το King Fahd International είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο και πολλές φορές και οι ίδιοι πιλότοι χάνονται σε αυτό. Λόγω της μεγάλης του έκτασης δε μπορείς να καταλάβεις που αρχίζει και που τελειώνει αυτό το αεροδρόμιο. Θα χρειαστείς τύχη να βρεις την πύλη σου εδώ μέσα!

Agatti Aerodrome, Lakshadweep, Ινδία

Agatti Aerodrome, Lakshadweep

Υπέροχη θέα, δε συμφωνείς; Μόνο που όπως βλέπεις αυτό το αεροδρόμιο διαθέτει απλά έναν αεροδιάδρομο, ο οποίος είναι περιτριγυρισμένος από τον ωκεανό.

Cleveland Hopkins International, ΗΠΑ

Cleveland Hopkins International

Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια στον κόσμο και όχι άδικα. Το προσωπικό του είναι πραγματικά ανεύθυνο. Μια φορά αναφέρθηκε ότι ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας έβλεπε DVD την ώρα που θα έπρεπε να κατευθύνει τα αεροπλάνα.

Kai Tak Airport, Χονγκ Κονγκ

Kai Tak Airport

Για πολλούς πιλότους αυτό το αεροδρόμιο θεωρούνταν το πιο επικίνδυνο στον κόσμο. Γι’ αυτό και έκλεισε άλλωστε το 1998. Ευτυχώς!

Kansai International Airport, Ιαπωνία

Kansai International Airport

Το αεροδρόμιο αυτό είναι στην Ιαπωνία και θεωρείται επικίνδυνο λόγω των συχνών σεισμών και κυκλώνων που υπάρχουν στην περιοχή. Καλή τύχη αν βρεθείς εκεί!

Narsarsuaq Airport, Γροιλανδία

Narsarsuaq Airport

Για να προσγειωθείς στη Γροιλανδία πρέπει να πετάξεις επάνω από το φιόρδ με τις αναταράξεις να μην έχουν σταματημό. Έπειτα, αν καταφέρεις να επιβιώσεις από τις αναταράξεις, θα πρέπει να προσέξεις να μην καταλήξεις μέσα στη θάλασσα καθώς ο αεροδιάδρομος είναι πολύ μικρός.

Don Mueang International Airport, Ταϊλάνδη

Don Mueang International Airport

Νομίζω βλέπεις γιατί αυτό το αεροδρόμιο είναι επικίνδυνο. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να φτιάξουν ένα γήπεδο του γκολφ ανάμεσα στους δύο αεροδιάδρομους.

Paro Airport, Μπουτάν

Paro Airport

Μόνο 8 άτομα μπορούν να προσγειώσουν αεροπλάνο στο Μπουτάν! Το αεροδρόμιο βρίσκεται ανάμεσα σε απότομες κορυφές οι οποίες φτάνουν το ύψος των 18000 ποδιών. Επίσης, ο αεροδιάδρομος έχει μάκρος μόνο 6500 πόδια! Τολμάς να πας ως εκεί;

Barra International Airport, Σκωτία

Barra International Airport

Το αεροδρόμιο αυτό βρίσκεται στην Σκωτία και είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στον κόσμο που επιτρέπει τα αεροπλάνα να προσγειώνονται στην παραλία και όχι σε κάποιον αεροδιάδρομο. Μετά πηγαίνεις κατευθείαν για μπάνιο (αν δεν έχεις ήδη καταλήξει στη θάλασσα μαζί με το αεροπλάνο)!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!