Βρέθηκαν νεκρές 3 φάλαινες φυσητήρας στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Τραγικές εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας με 2 νεκρές φάλαινες φυσητήρας που ξεβράστηκαν σε παραλία της Βρετανίας, ενώ λίγες ώρες πριν βρέθηκε νεκρή άλλη μία. Το συμβάν έγινε στις 6:30 πμ. στο Hunstanton του Norfolk, όταν έκαναν το μοιραίο λάθος να βγουν στα ρηχά, όταν ξέσπασε παλίρροια.

Το Royal National Lifeboat Institution’s (RNLI) ήταν εκεί για να καταγράψει τις εικόνες. Οι συγκεκριμένες φάλαινες, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, είναι είδος προς εξαφάνιση και αίσθηση έκανε το ότι μέσα σε μία ημέρα χάθηκαν τρεις.

 

Δες επίσης: Κίνα: Έβαλαν τους επισκέπτες του ζωολογικού μέσα σε κλουβιά!

 

Τραγικές εικόνες με 3 φάλαινες φυσητήρας σε παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου!

Τα νερά στην συγκεκριμένη περιοχή είναι αρκετά δύσκολα και συχνά δημιουργείται παλίρροια. Γι’ αυτόν τον λόγο και βρέθηκε νεκρή η φάλαινα την Παρασκευή, αφού πρώτα είχε προσκρούσει επάνω σε βράχια.

falaina fusitiras akti

Η φάλαινα είχε περίπου 14 μέτρα μήκος και ζύγιζε 30 τόνους και παρά τις προσπάθειες των διασωστών στο Lincolnshire, δεν κατάφερε να επιζήσει και πέθανε την επόμενη μέρα. Δυστυχώς όμως, ακόμη δύο φάλαινες βρέθηκαν νεκρές στην ακτή σήμερα το πρωί.

falenes fusitiras nekresnekres falaines inomeno vasilio

Η είδηση διαδώθηκε πολύ γρήγορα και μαζί με τους διασώστες κατέφθασαν στο σημείο και άλλοι πολίτες για να καταγράψουν το γεγονός, βγάζοντας μέχρι και selfies με τα πτώματα των θηλαστικών.

vretania nekres falenes

Τώρα η επόμενη κίνηση θα είναι να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τα πτώματα από την ακτή και να καθαριστεί το μέρος, αλλά και να δουν μήπως μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος για να προστατέψουν τις υπόλοιπες φάλαινες που κολυμπούν στα συγκεκριμένα νερά.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!