5 Ηθοποιοί που έκλεψαν γνωστά αντικείμενα από ταινίες!

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που τις γνωρίζουμε όλοι. Αυτές οι ταινίες συνήθως έχουν κάτι πολύ χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα, ο Thor έχει το σφυρί του και ο Spiderman την στολή του. Κάποια αντικείμενα μέσα σε μια ταινία μπορούν να την κάνουν μοναδική. Αυτό είναι που αρέσει και στους περισσότερους.

Κάποια από αυτά θα τα θέλαμε όλοι μας. Το ίδιο ήθελαν και οι ηθοποιοί που έπαιξαν κάποιους από αυτούς τους ρόλους. Γιατί όχι άλλωστε, τους είναι πολύ πιο εύκολο να το πάρουν και μάλιστα αυθεντικό. Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να τα πάρουν χωρίς να τους πιάσουν. Για να δούμε ποιοι ηθοποιοί έκλεψαν τα αντικείμενα των χαρακτήρων τους!

 

5 Ηθοποιοί που έκλεψαν χαρακτηριστικά αντικείμενα γνωστών χαρακτήρων!

Chris Hemsworth

sfiri thor

Δες επίσης 10 Διάσημοι που πάσχουν από ψυχολογικές διαταραχές!

O Chris Hemsworth έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον χαρακτήρα της Marvel Thor. Εκτός από τις ταινίες του Thor που έχει παίξεις, έχει συμμετέχει και στις ταινίες των Avengers. Μία ταινία που συμμετέχουν διάφοροι χαρακτήρες της Marvel, αλλά και ο Chris Hemsworth σαν Thor. Η τρίτη ταινία Avengers είχε πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς έκανε 2 δισεκατομμύρια εισπράξεις σε λιγότερο από 2 μήνες.

Ο ηθοποιός όμως έχει πάρει αρκετά σφυριά από τον χαρακτήρα κατά την διάρκεια των ταινιών. Χωρίς όμως να μετανιώνει για αυτό που έχει κάνει, δήλωσε δημόσια ότι είναι πιο δύσκολο να καλύψει τις τάσεις κλεπτομανίας που έχει. Ο λόγος που του είναι πλέον πιο δύσκολο, είναι γιατί οι εργαζόμενοι στα γυρίσματα τον ελέγχουν συνέχεια.

Andrew Garfield

stoli spider-man

Ένας από τους πιο παλιούς σούπερ ήρωες είναι ο Spider-Man. Η ενδυμασία του είναι μία από τις πιο εικονικές καθώς υπάρχει εδώ και 60 χρόνια. Φυσικά έχουν υπάρξει κάποιες παραλλαγές ανάλογα με την σκηνοθέτη, αλλά τα χρώματά της παραμένουν ίδια. Το ίδιο έγινε και στο Amazing Spider-Man 2 όταν ο Marc Webb ζήτησε την κλασσική στολή του Spider-Man με πολύ μικρές παραλλαγές.

Η Deborah Lynn Scott επιλέχθηκε για να φτιάξει τις στολές για τα γυρίσματα. Μία από αυτές όμως βρέθηκε στα χέρια του Andrew Garfield, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Spider-Man. Αφού την έκλεψε, είπε πως η στολή έχει πλέον ένα καινούριο σπίτι στις αποσκευές του ή στο αυτοκίνητό του.

Chris Pratt

star-lord aggouria.netΔες επίσης 30 Φωτογραφίες διάσημων γυναικών πριν και μετά τις πλαστικές!

Έκανε το ντεπούτο του στους Guardians of the Galaxy το 2014. Η ταινία απέφερε 100 εκατομμύρια μέσα στην πρώτη βδομάδα και έκανε 20% περισσότερες εισπράξεις από ότι περίμεναν. Ο Chris Pratt παραδέχτηκε ότι έκλεψε ένα από τα τζάκετ και κάποια ακόμα ρούχα του χαρακτήρα του.

Μπορεί να θεωρείς ότι η πράξη που έκανε τον καθιστά ένα ακόμα κοινό κλέφτη. Ο ίδιος όμως είπε πως το έκανε για να επισκεφθεί κάποια παιδιά στο νοσοκομείο ενώ είναι ντυμένος Star-Lord. Αν πραγματικά αληθεύει τότε πραγματικά άξιζε τον κόπο.

Ian McKellen

spiti hobbit

Η τριλογία The Lord of the Rings, είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του J.R.R. Tolkien. Τα έσοδα που έκανε η ταινία είναι κοντά 3 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. Πριν το The Lord of the Rings όμως, ο Tolkien είχε γράψει το The Hobbit. Οι ταινίες όμως γυρίστηκαν με διαφορετική σειρά.

Ο Ian McKellen υποδύθηκε σε όλες τις ταινίες τον μάγο Gandalf. Εκτός από το σπαθί του Gandalf, ο McKellen πήρε μόνιμα τα κλειδιά από το σπίτι του Bilbo Baggins. Ο Peter Jackson, σκηνοθέτης της ταινίας, ήξερε ότι κάποιος πήρε τα κλειδιά. Δεν ήξερε όμως ποιος ήταν αυτός που τα είχε. Ο McKellen το κράτησε κρυφό όσο περισσότερο μπορούσε και συνέχισε να κλέβει αντικείμενα από τις ταινίες που γύριζε.

Rupert Grint

harry potter augo

Δες επίσης 14 Σπάνιες φωτογραφίες από celebrities πριν γίνουν διάσημοι!

Ο Harry Potter, είτε από τα βιβλία είτε από τις ταινίες, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. O Rupert Grint έπαιξε τον ρόλο του Ron Weasley. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν όταν ήταν πολύ νέος, ακόμα και τότε όμως προσπάθησε να πάρει κάποιο ενθύμιο από τα γυρίσματα. Δυστυχώς για τον ίδιο όμως δεν κατάφερε αφού τον έπιασαν.

Ο Grint είχε εμμονή με το χρυσό αυτό που είχε ένα ενσωματωμένο κρύσταλλο. Κατάφερε να το κλέψει και να το βάλει σε μια μαξιλαροθήκη στο σπίτι του. Η Warner Bros όμως ξεκίνησε πολύ γρήγορα την έρευνα για να βρει αυτόν που είχε κλέψει το αυγό. Τελικά το επέστρεψε ανώνυμα έχοντας περάσει μόνο 13 ώρες με το αυγό.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!