5 Απίστευτα σενάρια γνωστών κινουμένων σχεδίων!

Οι βασικότερες ασχολίες των παιδιών στις μέρες μας είναι τα παιχνίδια και τα κινούμενα σχέδια. Όταν αρχίσει να καταλαβαίνει τον κόσμο γύρω του αρχίζει να σηκώνεται πιο νωρίς τα Σάββατα και τις Κυριακές για να δει παιδικά στην τηλεόραση. Βέβαια ακόμη κι αυτά αλλάζουν με τα χρόνια. Λένε όμως ότι τα καλύτερα κινούμενα σχέδια βγήκαν για τα παιδιά της δεκαετίας του ’90.

Τα πιο γνωστά είναι τα Pokemon, Αλαντίν, ο βασιλιάς των λιονταριών, Ηρακλής και πολλά ακόμα. Υπάρχουν όμως κάποιες θεωρίες που έχουν βγει για κάποια από αυτά τα οποία είναι πραγματικά απίστευτα. Μία από τις θεωρίες είναι και για τον Μπομπ Σφουγγαράκη που γνωρίζουν οι περισσότεροι.

 

5 Αλλαγμένα σενάρια κινουμένων σχεδίων!

 

Πίνκι και Μπρέιν

kinoumena sxedia

Δες επίσης Πόσο περίεργοι θα ήταν οι χαρακτήρες καρτούν στην πραγματικότητα (Pic)

Ένα πολύ κλασικό παιδικό της δεκαετίας του ’90 είναι το “Πίνκι και Μπρέιν”. Δύο ποντίκια που είχαν τροποποιηθεί γεννητικά. Το ένα για να είναι ιδιοφυΐα και το άλλο για να είναι τρελό. Η σειρά όμως δεν είπε ποτέ ποιο είναι ποιο. Η θεωρία λέει πως ο Πίνκι ήταν πιο έξυπνος.

Μπορεί ο Μπρέιν να ήταν ιδιοφυΐα αλλά μερικές θεωρίες το διαψεύδουν. Σε ένα επεισόδιο ο Πίνκι είναι λογοτέχνης ενώ ο Μπρέιν όχι. Στο ίδιο επεισόδιο ο Μπρέιν δεν μπορεί να απαντήσει σε μία ερώτηση την οποία μπόρεσε να απαντήσει ο Πίνκι. Επίσης, σε πολλά επεισόδια αυτά που έλεγε ο Πίνκι έβγαζαν πιο πολύ νόημα από αυτά που έλεγε ο Μπρέιν.

Μπομπ Σφουγγαράκης

sfougarakis paidiko

Αναμφίβολα ο Μπομπ Σφουγγαράκης είναι ένα από τα πιο γνωστά κινούμενα σχέδια. Ακόμα και σήμερα παίζεται στις οθόνες μας και υπάρχουν πολλά παιδιά που το παρακολουθούν. Υπάρχει όμως μια θεωρία ότι ο κάθε ένας από τους κύριους χαρακτήρες της σειράς βασίζεται σε μία από τις 7 θανάσιμες αμαρτίες.

Ο Πάτρικ είναι η λεία, δεν κάνει τίποτα και κερδίζει βραβείο ακόμα και γι αυτό. Ο Καλαμάρης είναι η οργή καθώς είναι πάντα θυμωμένος. Ο κύριος Καβούρης είναι η απληστία αφού κάνει τα πάντα για τα χρήματα. Ο Πλανκτόν είναι ο φθόνος, καθώς τρέφει μεγάλο φθόνο για την επιτυχία του κύριου Καβούρη.

Η Σάντυ είναι η υπερηφάνεια, αφού είναι περήφανη που είναι θηλυκό θηλαστικό. Ο Γκάρι είναι η λαϊκότητα καθώς έπρεπε να φαίνεται σε κάθε επεισόδιο. Τέλος, ο Μπομπ Σφουγγαράκης αντιπροσωπεύει την λαγνεία, καθώς έτρεφε πάντα υπερβολική αγάπη για τους άλλους.

Ed, Edd n Eddy

palia paidika

Δες επίσης Πως θα ήταν 14 πριγκίπισσες της Disney στην πραγματικότητα!

Ίσως οι πιο νέες γενιές να μην γνωρίζουν την συγκεκριμένη σειρά αφού δεν παίζεται καθόλου τα τελευταία χρόνια. Η εναλλακτική θεωρία όμως που έχει το καθιστά αναγκαίο να μπει στην λίστα. Αν παρακολουθούσες την σειρά θα είχες παρατηρήσει ότι οι χαρακτήρες ήταν κολλημένοι στο καλοκαίρι και είχα μπλε γλώσσες. Αναρωτήθηκες ποτέ το γιατί;

Η θεωρία λέει πως οι χαρακτήρες βρίσκονταν στο καθαρτήριο. Οι μπλε γλώσσες που είχαν τα παιδιά αντιπροσωπεύουν τον θάνατο. Η οικογένεια του Ρολφ ήταν καταπατημένη από αγροτικά ζώα και αυτός είναι και ο λόγος που τα κατέχει στην μετά θάνατον ζωή. Ο Τζόνι είχε μόνο την σανίδα του φίλου του που ήταν εν ζωή για να του τον θυμίζει. Αυτά και πολλά άλλα στοιχεία μέσα στην σειρά μας δίνουν να καταλάβουμε ότι δεν είναι εντελώς απίθανη αυτή η θεωρία.

Αλαντίν

aladdin

Σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις για το συγκεκριμένο. Μπορεί να φαίνεται περίεργο ότι μπορεί να υπάρχει κάποια διαφορετική θεωρία για τον Αλαντίν. Υπάρχει όμως και θα σου εξηγήσω το γιατί. Η θεωρία λέει ότι ο Αλαντίν δεν βασίζεται στο παρελθόν αλλά στο μέλλον.

Αν λάβεις υπόψη σου το χρονοδιάγραμμα, το τζίνι είπε ότι έχει κατασκευάσει την λάμπα πριν 10.000 και έχει δει και μιμείται πολλούς χαρακτήρες της εποχής μας. Η θεωρία λέει ότι ο Αλαντίν είναι μια ιστορία που συμβαίνει το 11.970 μ.Χ. και το χαλί είναι τεχνολογία hover και όχι μαγικό στην πραγματικότητα. Μπορεί σαν θεωρία να έχει λίγες τρύπες, αλλά είναι πραγματικά κάτι που δίνει ένα πολύ διαφορετικό νόημα σε όλη την ιστορία.

Αστυνόμος Σαΐνι

astunomos saini

Δες επίσης 15 Πράγματα που δεν ήξερες για την Ariel την γοργόνα!

Ένα από τα πολύ κλασικά είναι και ο Αστυνόμος Σαΐνι. Όλες αυτές οι γκάφες που έκανε ενώ ο Δρ. Κλο προσπαθούσε να τον εξοντώσει. Η Πέννυ και το σκυλάκι της προσπαθούσαν αν τον σώσουν και τελικά κατάφερναν να πιάσουν τους κακούς ενώ πάντα φαινόταν ο Αστυνόμος Σαΐνι! Η θεωρία λέει πως ο πραγματικός Αστυνόμος Σαΐνι είναι ο Δρ. Κλο!

Σύμφωνα με την θεωρία, ο Αστυνόμος Σαΐνι είναι ένα ανδροειδές που φτιάχτηκε από την Πέννυ αφού ο θείος της σκοτώθηκε. Επίσης, έχει γίνει αναφορά ότι ο δεν σκοτώθηκε ποτέ στην πραγματικότητα, αλλά τραυματίστηκε και μετατράπηκε σε ανδροειδές. Ο πραγματικός Αστυνόμος Σαΐνι και θείος της Πέννυ όμως ήταν ζωντανός και βλέποντας πως είχε αντικατασταθεί από το ανδροειδές που έφτιαξε η ανιψιά του ήθελε να το καταστρέψει.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!