25χρονος έκανε πλαστικές για να μοιάζει με Κορεάτης!

Τα παραδείγματα των ανθρώπων που επιλέγουν τις πλαστικές εγχειρήσεις για να αλλάξουν την εμφάνιση τους γίνονται όλο και περισσότερα. Υπάρχουν κάποια άτομα που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με κάποια χαρακτηριστικά κυρίως του προσώπου τους και έτσι αφήνονται στα χέρια των ειδικών, ώστε να τους “φτιάξει” εκείνο το ελάττωμα που χαλάει την εικόνα τους.

Το κακό όμως είναι ότι τρέφονται σε αυτές τις επεμβάσεις ακόμη και άτομα που δεν το έχουν πραγματικά ανάγκη, με αποτέλεσμα να χάνουν όλη τους τη φυσική ομορφιά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Αυτό όμως, δυστυχώς, δεν το κάνουν μόνο όσοι είναι στην μέση ηλικία όπου οι ανασφάλειες αυξάνονται, αλλά και παιδιά από 25 χρονών και κάτω.

Μέσα σε αυτά τα παραδείγματα είναι και ένας 25χρονος βραζιλιάνος, ο οποίος άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, έπειτα από την αλλαγή που έκανε στο πρόσωπο του!

 

Έκανε πλαστικές για να γίνει από Βραζιλιάνος Κορεάτης!

vrazilianos plastikes

Ο νεαρός, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό παρά μόνο το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί πλέον σαν Κορεάτης, Xiahn, δεν είχε πραγματικά κανένα πρόβλημα με την εμφάνιση του, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ζήλευαν τον συνδυασμό των ξανθών μαλλιών και των γαλάζιων ματιών.

paraksenes plastikes epemvaseis

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Novo Hembergo, στη νότια Βραζιλία και ενώ είχε μία αδυναμία στις χώρες της Ανατολικής Ασίας δεν είχε σκεφτεί ποτέ να κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο του μέχρι που μπήκε στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών και πήγε στο Πανεπιστήμιο Dongseo στη Νότια Κορέα.

antras metamorfosi se koreati

Εκεί, είδε πως οι περισσότεροι κάτοικοι της Κορέας ήθελαν να μοιάσουν στους κατοίκους των δυτικών χωρών, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί συνέβαινε κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, θα έπρεπε να είναι περήφανοι, ή έτσι το έβλεπε τουλάχιστον εκείνος με το πάθος που είχε για την κουλτούρα της συγκεκριμένης χώρας.

perierges idisis kosmos

Έτσι αποφάσισε να κάνει 10 χειρουργικές επεμβάσεις στα χείλη, στα μάτια και τα ζυγωματικά, οι οποίες του κόστισαν μια περιουσία. Έπειτα, άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών του για να το κάνει πιο σκούρο ενώ φυσικά, έβαλε και φακούς επαφής για να κρύψει τα γαλανά του μάτια.

metamorfosi antron aggouria.net vrazilianos koreatis plastiki

Αυτό ίσως είναι από τα περίεργα περιστατικά που έχουμε δει, όσον αφορά τους νορμάλ ανθρώπους φυσικά και όχι τον 22χρονο που ξόδεψε 50.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει σε εξωγήινο!

plastiki xirourgiki antres Xiahn vrazilianos aggouria.net

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!