20χρονη πουλάει την παρθενιά της για να κάνει σπουδές στο εξωτερικό!

Πολλά παιδιά ψάχνουν τρόπο για να κάνουν σπουδές στο εξωτερικό. Μια 20χρονη όμως βρήκε την λύση για να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται, πουλώντας την παρθενιά της online και συγκλονίζοντας πολύ κόσμο με αυτή την είδηση.

Σίγουρα είναι από τα πιο περίεργα που έχουμε ακούσει, μιας και καμία γυναίκα δεν θα ήθελε η πρώτη της φορά να είναι με κάποιον άγνωστο, μόνο και μόνο για τα χρήματα. Η 20χρονη Ariana όμως, θεώρησε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να κερδίσει τα χρήματα που χρειαζόταν για τις σπουδές της. Τι έκανε λοιπόν;

 

Έβγαλε την παρθενιά της σε δημοπρασία στο internet για να σπουδάσει στο εξωτερικό!

Η αγγελία που ανέβασε σε μία σελίδα συνοδών η Ρωσίδα μαθήτρια, δείχνει φωτογραφίες της λέγοντας πως πουλάει το κορμί της, με απώτερο σκοπό να μπορέσει να σπουδάσει ιατρική σε κάποια άλλη χώρα.

Οι προσφορές που έχει δεχτεί ξεκινούν από το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150.000 ευρώ, ενώ όπως αναγράφεται και στην αγγελία, όποιος δώσει τα περισσότερα θα μπορούσε να πάει με δύο παρθένες ταυτόχρονα, δηλαδή την Ariana και την κολλητή της φίλη.

dimoprasia-parthenia-aggouria-net

Όπως φαίνεται το έχει σκεφτεί καλά η νεαρή κοπέλα, μιας και σε δήλωση της ανέφερε ότι θέλει να επικεντρωθεί στις σπουδές της στην ιατρική και γι’ αυτό προσπαθεί να βγάλει τα χρήματα που θα χρειαστεί από τώρα, για να καταφέρει να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού που θα έχει, αλλά και όλα τα έξοδα της, για να μην χρειαστεί να ψάξει να βρει κάποια δουλειά εκεί και χάνει χρόνο από το διάβασμα και τα μαθήματα της.

Όσο για το αν θεωρεί τον τρόπο που βρήκε ηθικά λάθος, απαντάει πως είναι ότι πιο εύκολο θα μπορούσε να κάνει για να κερδίσει αυτά τα χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και φυσικά τίποτα δεν είναι λάθος σε αυτή της την κίνηση, αρκεί να πετύχει τον σκοπό της.

selida-sunodon-dimoprasia

Περίμενε αρκετά για να βρει τον έpωτα της ζωής της ώστε να κάνει και πρώτη φορά seχ και αφού δεν βρέθηκε ακόμη γιατί να περιμένει κι άλλο; Και γιατί να το κάνει πρώτη φορά με κάποιον ο οποίος στην πορεία μπορεί να ραγίσει την καρδιά της;

Επίσης, ελπίζει ο πλειοδότης που θα βρεθεί να είναι κύριος και να της φερθεί σωστά, ενώ γιατί όχι, ίσως και να ήθελε να συνεχίσει μαζί του και πιο σοβαρά μετά από την πρώτη επαφή.

Για την φίλη της την Lolita τώρα που αποφάσισε να κάνει ακριβώς το ίδιο, η ελάχιστη τιμή που μπορεί να χτυπήσει κάποιος είναι οι 130.560 λίρες.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!