2 Έφηβοι έβαλαν φωτιά στον εαυτό τους για να μαζέψουν Like!

Τώρα που όλοι ασχολούνται με τα social media, κάποιοι θα έκαναν τα πάντα για να μαζέψουν Like και να γίνουν περισσότερο δημοφιλείς έστω και μέσω του Facebook ή του Twitter.

Μια ανάλογη είδηση έχει προκαλέσει σάλο στην Ρωσία, καθώς κυκλοφόρησαν τρομακτικά πλάνα από μια ομάδα εφήβων που ανέβηκε σε μια γέφυρα με ύψος λίγο περισσότερο από τα 6 μέτρα, κάνοντας κάτι πολύ ασυνήθιστο.

Τα δύο αγόρια, χωρίς κανέναν δισταγμό, έβαλαν φωτιά στον εαυτό τους και πήδηξαν σκοτεινά νερά του ποταμού που περνούσε κάτω από την γέφυρα αυτή. Οι εικόνες από το συγκεκριμένο σκηνικό σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους!

 

Φλεγόμενοι έφηβοι πήδηξαν από γέφυρα 6 μέτρων για να μαζέψουν Like!

Το συμβάν έγινε στην πόλη Πένζα που βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά της Ρωσίας και τα παιδιά το μαγνητοσκόπησαν για να το ανεβάσουν στα social media σε live αναμετάδοση, με απώτερο σκοπό να μαζέψουν περισσότερα Like και γιατί όχι, να έχουν και μια ευρύτερη επιτυχία και να γίνουν αναγνωρίσιμοι στον κόσμο.

eidisis-kosmos-rosia fotia-mpoufan-efivos

Συνολικά τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν δύο. Το πρώτο βίντεο ξεκινά με τον πρώτο έφηβο, τον οποίο δείχνει να τον περιλούζουν με εύφλεκτο υγρό και έπειτα ένας φίλος του να του βάζει φωτιά στο παλτό του χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα.

epikindino-alma-gefura

Όσο για το δεύτερο βίντεο, το τράβηξαν από το έδαφος και δείχνει το πως έβαλαν φωτιά και στα δύο παιδιά και εν συνεχεία το πως έπεσαν από την γέφυρα τυλιγμένοι στις φλόγες, σχεδόν την ίδια στιγμή.

anthropos-foties-aggouria-net

Και το θέμα είναι πως ο ένας από τους δύο έφηβους, το δήλωσε κανονικά πως ο σκοπός αυτής τους της πράξης δεν ήταν καν για να ανέβει η αδρεναλίνη τους, αλλά μόνο και μόνο για να γίνουν πιο δημοφιλείς.

perierges-eidiseis-aggouria-net

Την ιδέα αυτή την πήραν από έναν blogger και το ξεκίνησαν αφού πρώτα έβαλαν στοίχημα με τους φίλους τους, αλλά προφανώς δεν θα το ξανά έκαναν!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!