2 Αδέρφια έφτιαξαν την πρώτη ιπτάμενη μπανιέρα!

Πως θα σου φαινόταν αν εκεί που περπατούσες αμέριμνος έβλεπες μια ιπτάμενη μπανιέρα να προσγειώνεται δίπλα σου; Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά ήδη δύο αδέρφια από την Γερμανία έχουν φτιάξει τέτοια πατέντα και άφησαν τους πάντες άφωνους.

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει ιπτάμενα αυτοκίνητα, όπως μας προετοίμαζαν χρόνια τώρα διάφορες ταινίες, αλλά είδαμε την πρώτη μπανιέρα drone που μπορεί να σε μεταφέρει όπου θέλεις.

 

Η πρώτη ιπτάμενη μπανιέρα είναι πλέον γεγονός!

Mickenbecker iptameni mpaniera

Δες επίσης την πρώτη απογείωση του πρώτου επιβατικού Drone!

Η πατέντα αυτή υλοποιήθηκε από τούς Γερμανούς Johannes και Philipp Mickenbecker, οι οποίοι μας συστήθηκαν στο Youtube ως The Real Life Guys. Οι δύο άντρες χρησιμοποίησαν drone τεχνολογία για να φτιάξουν αυτό το τόσο ξεχωριστό όχημα, αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα.

patentes kosmos aggouria.net

Δες επίσης την Domino’s Pizza που παραδίδει τις παραγγελίες της με drones!

Τους πήρε δύο μήνες μόνο για να προμηθευτούν όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποίησαν για την κατασκευή του οχήματος, τα οποία απαιτούσαν ειδικές σταθεροποιητικές προπέλες. Επιπλέον, χρειάστηκε ακόμα ένα δεκαπενθήμερο για να δώσουν στην κατασκευή τους 120 ιπποδύναμη και όλα αυτά με τη βοήθεια φίλων τους από την κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Exabotix και χορηγία από τη Conrad Electronics.

Όσον αφορά τη γερμανική κυβέρνηση, συμμετείχε κι αυτή ενεργά καθώς έπρεπε να χορηγήσει άδεια για το έργο, το οποίο είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει καθώς έλαβε χώρα σε ύψος κάτω από 100 πόδια.

Η πρώτη πτήση έγινε με πιλότο μέσα και γύρω από το γυμναστήριο της Exabotix στην Κάτω Σαξονία και μιας και έμειναν πολύ ικανοποιημένοι οι δημιουργοί αυτής της πατέντας αποφάσισαν να κάνουν και μια βόλτα μέσα στην πόλη για να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου!

iptameni baniera eidisis

Δες επίσης μια «Έξυπνη» πατέντα για parking που δεν έχετε ξανά δει!

Προφανώς, όποιος έβλεπε αυτό το θέαμα έμενα έκπληκτος ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που ξεσπούσαν σε γέλια. Το καλύτερο δε ήταν όταν ο πιλότος της μπανιέρας αποφάσισε να την προσγειώσει και να την παρκάρει μπροστά από έναν φούρνο.

Εκεί, όπως καταλαβαίνεις, έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τον μέσα σε μια μπανιέρα που πετάει και με το τηλεχειριστήριο στα χέρια. Στην συνέχεια, μπορείς να δεις αυτό το βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!