Η πρώτη απογείωση του πρώτου επιβατικού Drone!

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της τεχνολογίας, βλέπουμε όλο και πιο συχνά κόσμο να έχει σαν χόμπι τα drones. Αγοράζουν ακριβά ή φθηνά και πάνε σε ανοιχτό μέρος για να κάνουν διάφορες δοκιμές. Επίσης, βοηθάνε πάρα πολύ στα γυρίσματα των ταινιών με τα πλάνα που μπορούν να τραβήξουν. Σιγά σιγά βλέπουμε όλο και περισσότερα drones να κυκλοφορούν στην αγορά.

Σήμερα όμως θα σου μιλήσω για ένα διαφορετικό drone. Το πρώτο drone στο οποίο μπορούν να μπουν και επιβάτες. Στην κατασκευή συνέβαλαν η Intel και η γερμανική εταιρία Startup Volocopter. Το πρώτο επιβατικό drone υπάρχει στην Αμερική και μας δείχνει το μέλλον των αερομεταφορών.

 

Το πρώτο επιβατικό Drone που δημιουργήθηκε!

drone CES

Δες επίσης πως τα Drones θα κατασκευάζουν γέφυρες στο μέλλον!

Υπάρχουν πολλά gadgets και τεχνολογικές εξελίξεις που κάνουν το ντεμπούτο τους στο CES στο Λας Βέγκας και ισχυρίζονται ότι είναι επαναστατικές. Λίγες από αυτές όμως είναι όντως επαναστατικές όπως η ιδέα της Intel να αλλάξει τον τρόπο αερομεταφορών. Το VC200 είναι σαν ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο που τροφοδοτείται με μπαταρία.

proto epivatiko drone

Δες επίσης 10 Μοναδικές σπιτικές εφευρέσεις του 2017!

Έχουν γίνει διάφορες πτήσεις, επανδρωμένες και μη, που η μία ήταν στο Ντουμπάι. Οι τοπικές αρχές ελπίζουν να αναπτύξουν στόλο αυτόνομων ταξί. Στην τελετή λήξης του CES η Intel έκανα μια επίδειξη του επιβατικού drone και το έβαλε να πετάξει πάνω από το στάδιο. Το αμερικανικό κοινό παρακολούθησε το πρώτο εναέριο ταξί σε δράση.

Η κατασκευή μια τέτοιας τεχνολογίας δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού βλέπουμε ότι είναι δύσκολη ακόμα και η κατασκευή ενός μικρού drone. Επίσης, υπάρχει ένα μεγάλο αλεξίπτωτο έτσι ώστε να ανοίξει και να προσγειωθεί ομαλά αν όλα αποτύχουν.

epivatiko drone

Δες επίσης πως να φτιάξεις μόνος σου ένα drone στο σπίτι!

Η εταιρία πιστεύει ότι αυτό το όχημα μπορεί να κατασκευαστεί με τρόπο τόσο ασφαλές όσο ένα εμπορικό αεροσκάφος. Επιπλέον, δήλωσε ότι το VC200 είναι εξαιρετικά απλό στην πτήση, ήσυχο και όταν λειτουργεί με τις μπαταρίες του δεν έχει καθόλου εκπομπές.

megalo drone

Δες επίσης την Domino’s Pizza που παραδίδει τις παραγγελίες της με drones!

Δυστυχώς όμως θα αργήσουν πολύ ακόμα για να έρθουν στην αγορά τα VC200. Οπότε μην περιμένεις να σταματήσεις τις μετακινήσεις εδάφους και να ξεκινήσεις τις εναέριες μετακινήσεις σύντομα. Μην ξεχνάς ότι για να μπορέσεις να ξεκινήσεις πτήση με το συγκεκριμένο όχημα, πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τις αρχές του εναέριου χώρου. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ειδικά στην Ελλάδα μπορεί και να μην έρθει ποτέ.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!