17 Γάτες που είναι ερωτευμένες με τα αφεντικά τους!

Οι γάτες γενικά είναι αρκετά περίεργα ζώα. Όσο όμορφες και χαριτωμένες κι αν δείχνουν μπορούν να γίνουν πολύ εκδικητικές και βγάζουν νύχια σε όλους. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζουν οι περισσότεροι που τις αποφεύγουν όμως, είναι ότι έχουν τρομερό δέσιμο με τα αφεντικά τους.

Τρελαίνονται για παιχνίδια και για να χουχουλιάζουν με τους αγαπημένους τους αγκαλιά στον καναπέ και δεν χάνουν ευκαιρία να τους δείχνουν την αγάπη τους.

Μπορεί να κοιμούνται ώρες ατέλειωτες και άσχετα με το αν λέμε σκυλίσια ζωή, σίγουρα οι γατούλες κάθε ηλικίας σαν κατοικίδια είναι οι πιο τεμπέλες και με δυο – τρία χάδια αρχίζουν να γλαρώνουν σε όποιο σημείο κι αν βρίσκονται.

Όπως όμως τα συγκεκριμένα ζώα απολαμβάνουν τα χάδια έτσι τρελαίνονται και για να τα δίνουν στα αφεντικά τους. Μερικές τέτοιες τρυφερές στιγμές μπορείς να δεις στις εικόνες που ακολουθούν!

 

Τρυφερές εικόνες με γάτες και τα αφεντικά τους!

aksiolatreuta-katoikidia-zoa aspromaures-gates-aggouria-net cats-love-humans eikones-gates-gatakia eikones-gates-upnos gata-agkalia-afentiko gata-krevati-upnos gataki-fotografies gates-afentika-aggouria-net gates-spiti-kanapes katoikidia-zoa-gates ksaplomenes-gates-kanape omorfes-gates terasties-gates-aggouria-net triferes-eikones-zoa xadiares-gates xaritomenes-gates

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!