15+2 Φωτογραφίες που εξιτάρουν την φαντασία!

Το επάγγελμα του φωτογράφου πέρα από ικανότητες, απαιτεί να έχεις και φαντασία για να κάνεις την ιδανική λήψη και να βγάλεις ασυνήθιστες φωτογραφίες, για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί φωτογράφοι που χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να έχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Κάποιοι από αυτούς παίζουν με τις σκιάσεις, ενώ κάποιοι άλλοι απλά ψάχνουν για τα σωστά στιγμιότυπα, ανάλογα με το ύφος που θέλουν να έχει η εκάστοτε φωτογραφία τους.

Όπως και να χει όμως το σωστό timing είναι αυτό που μπορεί να κάνει μια φωτογραφία από αστεία μέχρι και πιο περίεργη και προφανώς, για να το πετύχεις αυτό, δεν θα πρέπει να σταματάς ποτέ τις προσπάθειες σου.

Κάτι ανάλογο έκαναν και οι φωτογράφοι που θα δεις στην συνέχεια, οι οποίοι κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν παίζοντας με το μυαλό μας!

 

Φωτογραφίες που θα κάνουν την φαντασία σου να oργιάσει!

topia-dubai-aggouria-net times-square-fotografies sunnefa-sximata paixnidisma-fotia kalokairines-fotografies ikones-katallili-stigmi fotografies-sosti-stigmi fotografies-sosti-optiki-gonia entiposiakes-ikones-feggari asties-eikones-aggouria-net apisteutes-eikones asties-eikones-gamos asties-eikones-zoa atuximata-nero eikones-fusi-zoa-aggouria-net eikones-ofthalmapati entiposiaka-graffiti

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!