10 καλύτερες ταινίες με εναλλακτικό finale

Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουμε έτσι όπως τα προγραμματίζουμε. Κάτι συμβαίνει και όλα αλλάζουνε πορεία ξαφνικά. Το ίδιο συμβαίνει και στην ζωή αλλά και στις ταινίες.

Εκεί που κάθεσαι ήρεμος στον καναπέ σου ή χωμένος στην μεγάλη πολυθρονίτσα του σινεμά, πετάγετε ο δολοφόνος και σκοτώνει τον πρωταγωνιστή που μόλις έσωσε τον κόσμο!

Τις περισσότερες φορές όταν τελειώνει μία ταινία αναρωτιέμαι τι θα γινότανε αν η κατάληξη ήτανε διαφορετική. Την ίδια απορία σίγουρα θα είχες κι εσύ κάποια στιγμή και σίγουρα την έχουνε και οι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες.

Μερικές φορές το τέλος της ταινείας δεν είναι ένα! Κινηματογραφούνται εναλλακτικά φινάλε, τα οποία συνήθως περιέχονται στο DVD της ταινίας.

 

Συγκεντρώσαμε τις 10 ταινίες με το πιο σοκαριστικό, εναλλακτικό τέλος! 

 

 

Sweet Home Alabama

Sweet Home Alabama

Μία ρομαντική κωμωδία με την Reese Witherspoon. Στο τέλος που όλοι γνωρίζουμε η Reese ερωτεύεται παράφορα τον Josh Lucas έρωτά της από το λύκειο και όλοι ζούνε ευτυχισμένοι. Το εναλλακτικό τέλος της ταινίας, εχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, καθώς ο Lukas κουβαλάει το (υποτιθέμενο) άψυχο κορμί της Witherspoon σε ένα πάρτι που βρίσκονται οι φίλοι τους, ισχυριζόμενος ότι την χτύπησε κεραυνός. Ξαφνικά πετάγεται η πρωταγωνίστρια και τον φιλάει.

 

 

Fatal Attraction

Fatal Attraction

Η ταινία, Fatal Attraction, είχε ένα αρκετά εναλλακτικό τέλος. Η Glen Rose υποδυόμενη την Alex, δολοφονείται από την Beth, την γυναίκα του Michael Douglas. Το πρώτο φινάλε της ταινίας που γυρίστηκε όμως ήτανε διαφορετικό. H Alex αυτοκτονούσε και η αστυνομία έπιανε τον Douglas για δολοφονία. H Beth, όμως βρίσκει μία κασέτα της Alex που απειλούσε τον Douglas ότι θα αυτοκτονήσει και έτσι η αστυνομία τον αφήνει ελεύθερο. Έγιναν κάποια τεστ σε ζωντανό κοινό και το τέλος που επικράτησε ομόφωνα ήτανε αυτό που όλοι γνωρίζουμε.

 

 

The Break-Up

The Break-Up

Τανία του 2006, ρομαντική κωμωδία. Στο τέλος της ταινίας η Jennifer και ο Vince, τρέχουν ο ένας προς τον άλλον στον δρόμο, μετά από μεγάλο διάλειμμα της σχέσης τους, αφήνοντας τη συνέχεια στην φαντασία του θεατή.  Το τέλος που είχε ειπωθεί ήτανε να χωρίσουνε οι δρόμοι τους. Η ταινία συνέπεσε με τον χωρισμό της Jennifer και του Brad Pitt και αυτό έπαιξε ρόλο στην επιλογή του τέλους της ταινίας.

 

 

Pretty Woman

Pretty Woman

 

 

Στο τέλος που γνωρίζουμε ο Gere και Roberts, ζούνε ευτυχισμένοι μαζί.  Το τέλος όμως αυτής της ταινίας είχε διαφορετική κατάληξη στο αρχικό σενάριο. Ο Richard θα έδινε στην Julia εναν φάκελο με 3.000$ μέσα στην λιμουζίνα και θα χώριζαν οι δρόμοι τους.

 

 

The Princess Diaries

Princess Diaries

Η αλλαγή του τέλους αυτής της ταινίας είναι από σκηνοθετικής άποψης. Η τελευταία σκηνή θα ήτανε η σκηνή που η Mia αποδέχονταν να γίνει πριγκίπισσα. Ο εγγονός όμως του Gay Marshall, είπε ότι δεν είχε δει καθόλου στην ταινία το κάστρο! Όποτε η τελευταία σκηνή άλλαξε, δείχνοντας το κάστρο και την σημαία της Γένοβας.

 

 

Clue

Clue

Η ταινία Clue, είχε 4 καταλήξεις!!! Η μία κόπηκε, οπότε στην ουσία έχουμε 3.  Σε κάθε σινεμά που παίζονταν η ταινία έδειχνε και διαφορετικό τέλος. Στο DVD της ταινίας, υπάρχουν όλες οι εκδοχές.

 

 

The Butterfly Effect

The Butterfly Effect

Η θεατρική κατάληξη δείχνει τον Evan να περνάει δίπλα από την Kayleigh, να την αναγνωρίζει αλλά να την προσπερνάει. Η πιο ‘χαρούμενη’ εκδοχή τέλους, δείχνει μετά από 8 χρόνια να συναντιούνται στο ίδιο σημείο και ο Evan να της ζητάει να πάνε για καφέ. H 3η εκδοχή, συναντιούνται μετά από 8 χρόνια και προσπερνάει ο ένας τον άλλον, ενώ η 4η εκδοχή είναι και η πιο σοκαριστική! Δείχνει τον Evan να βλέπει ενα βίντεο των παιδικών χρόνων του και να αυτοκτονεί!

 

 

Titanic

Titanic

Τον  ταινία ‘Titanic’ σίγουρα την έχουμε όλοι.  Στο τέλος λοιπόν που γνωρίζουμε, η γερασμένη Rose ρίχνει στον ωκεανό το μπλε διαμαντένιο κολιέ.  Στο εναλλακτικό τέλος, η Rose πετάει το διαμαντένιο κολιέ στον ωκεανό μπροστά στους κυνηγούς θυσαυρών λέγοντας τη φράση ‘Only life is priceless, making every day count’ ( Μόνο η ζωή είναι ανεκτίμητη, κάνοντας την κάθε μέρα να μετράει). Τότε ένας κυνηγός της αποκρίνεται λέγοντας ‘That really sucks, Lady’ ! Και με αυτήν την κυνική απάντηση θα τελειώνε η ταινία.

 

 

Men In Black II

Men In Black II

Στο τέλος της ταινίας θα είχαμε το άνοιγμα του Κεντρικού Πύργου Εμπορίου, απελευθερώνοντας πολλά UFO στο διάστημα. Αλλά αυτό το τέλος κόπηκε. Στο DVD της ταινίας αυτό το τέλος υπάρχει.

 

Για σχόλια και Review ταινιών δες εδώ!

 

Pineapple Express

Pineapple Express

Στο τέλος που γνωρίζουμε οι δύο πρωταγωνιστές αφού έχουνε γλιτώσει μέσα από την τελευταία σκηνή με τους πυροβολισμούς, πηγαίνουνε για πρωινό. Το αρχικό σενάριο όμως είχε διαφορετικό τέλος. Ο Rogen και Franco, θα έμεναν στο σημείο και θα κάπνιζαν μαριχουάnα.  Θα ξεχνούσαν τον ‘κακό’ και πολύ απλά θα τους σκότωνε.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!