10 Μαγευτικοί σταθμοί μετρό του κόσμου (εικόνες)

Υπάρχουν μερικοί σταθμοί μετρό, τόσο όμορφοι που δεν σε ενδιαφέρει αν θα περιμένεις αυτά τα πέντε λεπτά να έρθει ο επόμενος συρμός.

Υπόγειοι κόσμοι διαφορετικοί από αυτούς που έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας, θα έλεγες πως αποτελούν και αξιοθέατο για μερικές χώρες ή πόλεις. Χρώματα και απίστευτη αρχιτεκτονική, σε κάνουν όχι μόνο να μην θέλεις να φύγεις, αλλά να θέλεις να κατασκηνώσεις εκεί μέσα για αρκετές ώρες.

Ας γνωρίσουμε όμως μερικούς από τους πιο μαγευτικούς σταθμούς μετρό του κόσμου…

U-Bahn Stations, Μόναχο

stathmos metro

Olaias Station, Λισαβόνα

stathmos metro

Komsomolskaya Station, Μόσχα

stathmos metro

City Hall Station, Νέα Υόρκη

stathmos metro σταθμοί μετρό Υπόγειοι κόσμοι διαφορετικοί από αυτούς που έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας, θα έλεγες πως αποτελούν και αξιοθέατο για μερικές χώρες ή πόλεις. Χρώματα και απίστευτη αρχιτεκτονική, σε κάνουν όχι μόνο να μην θέλεις να φύγεις, αλλά να θέλεις να κατασκηνώσεις εκεί μέσα για αρκετές ώρες. Ας γνωρίσουμε όμως μερικούς από τους πιο μαγευτικούς σταθμούς μετρό του κόσμου.Υπόγειοι κόσμοι διαφορετικοί από αυτούς που έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας, θα έλεγες πως αποτελούν και αξιοθέατο για μερικές χώρες ή πόλεις. Χρώματα και απίστευτη αρχιτεκτονική, σε κάνουν όχι μόνο να μην θέλεις να φύγεις, αλλά να θέλεις να κατασκηνώσεις εκεί μέσα για αρκετές ώρες. Ας γνωρίσουμε όμως μερικούς από τους πιο μαγευτικούς σταθμούς μετρό του κόσμου.Υπόγειοι κόσμοι διαφορετικοί από αυτούς που έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας, θα έλεγες πως αποτελούν και αξιοθέατο για μερικές χώρες ή πόλεις. Χρώματα και απίστευτη αρχιτεκτονική, σε κάνουν όχι μόνο να μην θέλεις να φύγεις, αλλά να θέλεις να κατασκηνώσεις εκεί μέσα για αρκετές ώρες. Ας γνωρίσουμε όμως μερικούς από τους πιο μαγευτικούς σταθμούς μετρό του κόσμου.

Toledo Metro Station, Νάπολη

ypogeios sidirodromos

Kirovsky Zavod Station, Αγία Πετρούπολη

stathmos metro

St. Quirin Platz Station, Μόναχο

ypogeios sidirodromos

Champ-de-Mars Station, Μόντρεαλ

ypogeios sidirodromos

Zoloti Vorota Station, Κίεβο

stathmos metro

T-Centralen Station, Στοκχόλμη

ypogeios sidirodromos

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!